Λεπτομέρειες προϊόντος

Μικρή και άμεσης ανταπόκρισης, η συσκευή AX3 παρέχει διεξοδικό καθαρισμό αέρα στα μικρότερα δωμάτια του σπιτιού σας.

Οφέλη

AEG - Καθαριστής αέρος - AX31-201GY

Ενέργεια άμεσης ανταπόκρισης

Με τη βοήθεια των αισθητήρων λέιζερ σωματιδίων, η συσκευή AX3 αντιδρά στις αλλαγές της ποιότητας αέρα και αυτόματα προσαρμόζει τις ταχύτητες των 3 ανεμιστήρων για αποτελεσματικό φιλτράρισμα, και έτσι είστε απόλυτα ξέγνοιαστοι προσφέροντάς σας πιο καθαρό αέρα.

AEG - Καθαριστής αέρος - AX31-201GY

Αποτελεσματικό φιλτράρισμα

Η συσκευή AX3 είναι εφοδιασμένη με ένα φίλτρο πολλών σταδίων που παγιδεύει μικροσωματίδια σκόνης (π.χ. PM 2,5), οσμές (π.χ. ακεταλδεΰδη), επιβλαβείς αερόφερτες ουσίες (π.χ. φορμαλδεΰδη) και εμφανίζει 2 ειδοποιήσεις για αντικατάσταση*. *διάρκεια ζωής φίλτρου έως και 12 μήνες, ημερήσια χρήση 8 ωρών.

AEG - Καθαριστής αέρος - AX31-201GY

Ισχυρή κυκλοφορία αέρα

Η σπειροειδής έξοδος δημιουργεί περιστροφή προς τα επάνω και έτσι ο καθαρότερος αέρας κατανέμεται αποτελεσματικά. Καλύπτει χώρο από u έως 40 m2** (με βάσει τους κανονισμούς της Σουηδίας για τις αλλαγές αέρα ανά ώρα) και 16 m2 (AHAM των ΗΠΑ). **μέγεθος δωματίου με τιμή CADR για καπνό 180 m3/h

AEG - Καθαριστής αέρος - AX31-201GY

Διαισθητική προσβασιμότητα

Η μικρή συσκευή AX3 είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στους μικρούς χώρους του σπιτιού σας. Μόνο με ένα απλό πάτημα στην διαισθητική οθόνη που χρησιμοποιεί έναν χρωματικό οδηγό 4 σταδίων, από πράσινο μέχρι κόκκινο, ρυθμίζετε τις λειτουργίες για αποδοτικό καθαρισμό του αέρα.

AEG - Καθαριστής αέρος - AX31-201GY

Εξαιρετικά αθόρυβη

Προσαρμοσμένη για να χωράει και στα μικρότερα δωμάτια, η συσκευή AX3 διαθέτει ελάχ. στάθμη θορύβου 26 dB(A)* στη λειτουργία Sleep. Στη μέγ. ταχύτητα, η στάθμη θορύβου είναι μόλις 50 dB(A)*. *μέτρηση σε απόσταση 1 μ. από το μπροστινό μέρος του προϊόντος