Λεπτομέρειες προϊόντος

Προστατέψτε την οικογένειά σας από βακτήρια και ιούς

Οφέλη

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Ενεργή προστασία από ιούς*

Τα φίλτρα προστασίας CARE Ultimate διαθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών που έχουν δοκιμαστεί για να εξουδετερώσουν 99,9% των παγιδευμένων αερομεταφερόμενων ιών*, αποτρέποντάς τους να εισέλθουν ξανά στον αέρα του σπιτιού σας.

* Δοκιμάστηκε για τον ιό H1N1 της γρίπης A (A/PR/8/34) εφαρμόζοντας το πρότυπο ISO 18184-2019.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Αντιβακτηριακή προστασία. Προστατέψτε την οικογένειά σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες

Η προστασία από τα αερομεταφερόμενα βακτήρια είναι υψίστης σημασίας για τη δημιουργία ενός πιο υγιούς οικιακού περιβάλλοντος. Το Φίλτρο προστασίας CARE Ultimate περιλαμβάνει μία αντιβακτηριακή ουσία που εξουδετερώνει τα ένζυμα των βακτηρίων σε κυτταρικό επίπεδο, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των αερομεταφερόμενων βακτηρίων που βρίσκονται στο σπίτι, αποτρέποντας την περαιτέρω ανάπτυξη βακτηρίων.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Ενεργητική προστασία από γύρη

Συλλαμβάνει και εξουδετερώνει τα σωματίδια γύρης που μεταφέρονται μέσω αέρα, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου αλλεργικών αντιδράσεων.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Εξαιρετικό φιλτράρισμα μικρών σωματιδίων

Τα φίλτρα προστασίας CARE Ultimate διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος που παρέχει 99,97% φιλτράρισμα ερεθιστικών σωματιδίων με μέγεθος μόλις 0,3μm, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση ελάχιστων αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων στο σπίτι σας.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Έξυπνα φίλτρα

Κάθε φίλτρο είναι εξοπλισμένο με μια έξυπνη ετικέτα που μετρά την έκθεση σε μικρά σωματίδια και την υπόλοιπη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Η εφαρμογή θα δείξει πότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε το φίλτρο.

Αξεσουάρ