Λεπτομέρειες προϊόντος

Προστατέψτε την οικογένειά σας από βακτήρια και ιούς

Οφέλη

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Ενεργή προστασία από ιούς*

Τα φίλτρα προστασίας CARE Ultimate διαθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών που έχουν δοκιμαστεί για να εξουδετερώσουν 99,9% των παγιδευμένων αερομεταφερόμενων ιών*, αποτρέποντάς τους να εισέλθουν ξανά στον αέρα του σπιτιού σας.

* Δοκιμάστηκε για τον ιό H1N1 της γρίπης A (A/PR/8/34) εφαρμόζοντας το πρότυπο ISO 18184-2019.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Αντιβακτηριακή προστασία. Προστατέψτε την οικογένειά σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες

Η προστασία από τα αερομεταφερόμενα βακτήρια είναι υψίστης σημασίας για τη δημιουργία ενός πιο υγιούς οικιακού περιβάλλοντος. Το Φίλτρο προστασίας CARE Ultimate περιλαμβάνει μία αντιβακτηριακή ουσία που εξουδετερώνει τα ένζυμα των βακτηρίων σε κυτταρικό επίπεδο, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των αερομεταφερόμενων βακτηρίων που βρίσκονται στο σπίτι, αποτρέποντας την περαιτέρω ανάπτυξη βακτηρίων.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Ενεργητική προστασία από γύρη

Συλλαμβάνει και εξουδετερώνει τα σωματίδια γύρης που μεταφέρονται μέσω αέρα, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου αλλεργικών αντιδράσεων.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Εξαιρετικό φιλτράρισμα μικρών σωματιδίων

Τα φίλτρα προστασίας CARE Ultimate διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος που παρέχει 99,97% φιλτράρισμα ερεθιστικών σωματιδίων με μέγεθος μόλις 0,3μm, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση ελάχιστων αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων στο σπίτι σας.

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AFWCAR3

Έξυπνα φίλτρα

Κάθε φίλτρο είναι εξοπλισμένο με μια έξυπνη ετικέτα που μετρά την έκθεση σε μικρά σωματίδια και την υπόλοιπη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Η εφαρμογή θα δείξει πότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε το φίλτρο.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για σχόλια και κριτική σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Πιο πρόσφατη

Πρόσφατες

Πιο χρήσιμα

Υψηλότερη βαθμολογία

Χαμηλότερη βαθμολογία

Κριτικές σε άλλες γλώσσες Μεταφρασμένες κριτικές

5
Μετάφραση από ολλανδικά
LieveT 13 Σεπτεμβρίου 2021

Κοιμήσου ξανά καλά

Αυτός ο καθαριστής αέρα AEG είναι ένα κόσμημα. Ο σχεδιασμός είναι φανταστικός. Στο υπνοδωμάτιο του γιου μου, όπου χρησιμοποιείται, υπάρχει λίγος χώρος. Χάρη στο σύστημα ανάρτησης, μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια στον τοίχο και να εξοικονομήσει χώρο. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την κρεβατοκάμαρα. Τα φίλτρα είναι εύκολο να εγκατασταθούν και η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση. Εμείς ως γονείς χρησιμοποιούμε την εφαρμογή για να παρακολουθούμε τα πάντα (ποιότητα αέρα, γραφική παράσταση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, φίλτρα παρακολούθησης, ...) Ο γιος μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τη συσκευή χειροκίνητα και να ρυθμίσει τη ροή του αέρα. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης, μπορούμε να πούμε ότι ο γιος κοιμάται καλύτερα, έχει απαλλαγεί από τη βουλωμένη μύτη και έχει λιγότερα φτερνίσματα και ότι ο μεγαλύτερος φίλος του, η γάτα μας, μπορεί να επιστρέψει στο δωμάτιο. Είμαστε ικανοποιημένοι.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • LieveT Προτείνει αυτό το προϊόν
 • Επανεξέταση κριτικής

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • LieveT Προτείνει αυτό το προϊόν
 • Επανεξέταση κριτικής

Άλλα προϊόντα

AEG - Φίλτρο ιονιστή - AKITW1
AKITW1 Κιτ διακόσμησης (Nordic Forest) με υφασμάτινο κάλυμμα, λαβή και πόδια για καθαριστές αέρος AX5 και AX7
 • Σετ ντεκόρ για τα AX5 & AX7 - Σκανδιναβικό δάσος
 • Συμπληρώστε την επιλογή του στυλ σας με το σετ ντεκόρ  
 • Ανακυκλωμένο υψηλής ποιότητας υφασμάτινο κάλυμμα
 • PU δερμάτινη λαβή
 • Ξύλινα πόδια καπνιστής δρυός