Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο AEG 6000 Series προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για πλύσιμο και στέγνωμα, ακόμα και των μάλλινων ή ευαίσθητων ρούχων. Η λειτουργία μονού κύκλου εφαρμόζεται σε πέντε διαφορετικά προγράμματα φροντίδας, επιτρέποντας την αυτόματη μετάβαση από το πλύσιμο στο στέγνωμα.

Οφέλη

AEG - Ανεξάρτητο πλυντήριο - στεγνωτήριο - L6WNJ68WG

Πλυμένα και στεγνά. Με έναν μόνο κύκλο

Πλύντε και στεγνώστε τα ρούχα σας, ακόμη και τα ευαίσθητα ή τα μάλλινα, χωρίς να χρειάζεται μεταφορά από τη μια συσκευή στην άλλη. Η λειτουργία μονού κύκλου μπορεί να εφαρμοστεί σε πέντε προγράμματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Για ολοκληρωμένη φροντίδα χωρίς κόπο.

AEG - Ανεξάρτητο πλυντήριο - στεγνωτήριο - L6WNJ68WG

Αποτελεσματική φροντίδα ρούχων. Εξοικονόμηση νερού και ρεύματος

Το ProSense επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις της συσκευής ανάλογα με το βάρος των ρούχων, παρέχοντας άψογη φροντίδα. Τα προσαρμοσμένα προγράμματα μπορούν να εξοικονομήσουν 30% ενέργεια κατά το πλύσιμο και το στέγνωμα λιγότερων ρούχων.

AEG - Ανεξάρτητο πλυντήριο - στεγνωτήριο - L6WNJ68WG

Αξιόπιστη απόδοση. Μοτέρ Inverter

Το μοτέρ inverter εξασφαλίζει αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία. Ο μαγνητικός σχεδιασμός του επιτρέπει την αθόρυβη και ανέπαφη περιστροφή του κάδου, σε σχέση με άλλα μοντέλα που χρησιμοποιούν ψήκτρες, για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του θορύβου.

AEG - Ανεξάρτητο πλυντήριο - στεγνωτήριο - L6WNJ68WG

Μειώστε το τσαλάκωμα με ατμό

Μειώστε το τσαλάκωμα και φρεσκάρετε τα υφάσματα με τη δύναμη του φυσικού ατμού. Το πρόγραμμα 25 λεπτών μαλακώνει τις ίνες των αγαπημένων σας ρούχων και μειώνει την ανάγκη για κοπιαστικό σιδέρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συντόμευση για πλύσιμο ελαφρώς λερωμένων ρούχων.

AEG - Ανεξάρτητο πλυντήριο - στεγνωτήριο - L6WNJ68WG

Γρήγορο πλύσιμο με δύο σύντομα προγράμματα

Δύο ενσωματωμένα σύντομα προγράμματα, που παρέχουν αποτελεσματικό πλύσιμο, ακόμα και όταν δεν έχετε πολύ χρόνο. Επιλέξτε τον κύκλο 20 λεπτών για ρούχα έως 3 kg ή τον κύκλο 1 ώρας NonStop που κάνει τα πάντα γρήγορα για 1 kg ρούχα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο