Λεπτομέρειες προϊόντος

Τέρμα στην αβεβαιότητα όταν σιδερώνετε με τον Ατμοσταθμό Delicate 6000. Επιλέξτε τον τύπο υφάσματος και γίνεται αυτόματος συνδυασμός των βέλτιστων ρυθμίσεων ατμού και θερμοκρασίας.

Οφέλη

Βέλτιστες ρυθμίσεις. Για κάθε ρούχο.

Επιλέξτε τον τύπο του υφάσματος που θέλετε, για να εφαρμοστούν αυτόματα οι ιδανικές ρυθμίσεις σιδερώματος. Ένας προσαρμοσμένος συνδυασμός θερμότητας και ατμού θα εφαρμοστεί για την ασφαλή και αποτελεσματική εξαφάνιση κάθε ζάρας.

Το σιδέρωμα με ατμό έγινε γρηγορότερο

Το σιδέρωμα με ατμό μόλις έγινε καλύτερο, με τον Ατμοσταθμό Delicate 6000 της AEG. Η συσκευή θερμαίνεται γρήγορα, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Ωραία αποτελέσματα. Πιο γρήγορα.

Σχεδιασμένο για άνεση. Κατασκευασμένο για ποιότητα, ανθεκτική στο χρόνο.

Γλιστράει πάνω στα υφάσματα, με την ανθεκτική στις γρατσουνιές πλάκα σιδερώματος RESILIUM™ Ski 159. Διοχετεύει ατμό για καλύτερη προστασία των υφασμάτων και πιο ομαλό σιδέρωμα προς κάθε κατεύθυνση.

Λειτουργία καθαρισμού

Απολαύστε καλύτερα αποτελέσματα για περισσότερο χρόνο, με έναν Ενεργοποιητή Μαλακού Νερού. Πιο καθαρός ατμοσταθμός με εγγυημένα αποτελέσματα σιδερώματος, κάθε φορά.

Εντυπωσιακή πίεση για γρήγορο σιδέρωμα

Το Delicate 6000 έχει 5 μπάρες πίεσης, αρκετά ισχυρές για να ενισχύουν την εκτόξευση ατμού στα 300 g και έως 95 g/λεπτό με συνεχή ατμό. Εισχωρεί βαθύτερα στα υφάσματα για καλύτερα αποτελέσματα και πιο γρήγορο σιδέρωμα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels