Λεπτομέρειες προϊόντος

Δημιουργήστε εξαιρετικά γεύματα για την οικογένειά σας με έως 90% λιγότερο λίπος και έως 50% λιγότερες θερμίδες*. Η φριτέζα 7000 Air Fryer τηγανίζει, ψήνει και μαγειρεύει γρήγορα, με λίγο έως καθόλου λάδι. Η υγιεινή εναλλακτική λύση για τραγανό, τηγανιτό φαγητό.
*Σε σύγκριση με τηγανητές πατάτες με βαθύ τηγάνισμα. Η ανάλυση έγινε από διαπιστευμένο εργαστήριο (ISO/IEC 17025:2017).

Οφέλη

Μικρό μέγεθος, ανεμπόδιστη χωρητικότητα μαγειρέματος

Η φριτέζα 7000 Air Fryer διαθέτει σχεδίαση μικρού μεγέθους που εξοικονομεί χώρο στον πάγκο, χωρίς να εμποδίζει τη χωρητικότητα του καλαθιού. Μαγειρέψτε έως 2.3 kg τηγανιτές πατάτες σε μία δόση, γρήγορα και εύκολα.

Προκαθορισμένες λειτουργίες. Εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος.

Η φριτέζα 7000 Air Fryer διαθέτει 8 διαφορετικές προκαθορισμένες λειτουργίες, οι οποίες σας βοηθούν να τηγανίζετε, να μαγειρεύετε και να ξαναζεσταίνετε εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο σας φαγητό. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πρακτικές συντομεύσεις, ή ρυθμίστε χειροκίνητα τις δικές σας προτιμήσεις χρόνου και θερμοκρασίας.

Καλάθι με εύκολο καθαρισμό

Το καλάθι και το ταψί λαδιού καθαρίζονται εύκολα με αντικολλητική επίστρωση. Πλένεται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

Αυτόματη υπενθύμιση ανακίνησης

Το γύρισμα του φαγητού είναι μέρος της χρήσης μιας φριτέζας αέρα, για να γίνει πιο τραγανό και να ψηθεί ομοιόμορφα. Η Υπενθύμιση ανακίνησης σας ειδοποιεί αυτόματα πότε πρέπει να γυρίσετε το φαγητό, δεν χρειάζεται υπενθύμιση στο κινητό σας.

Πρακτικό αξεσουάρ Multi Coaster

Το ανθεκτικό στη θερμότητα Multi Coaster προσαρμόζεται στο μηχάνημα ως θέση για να ακουμπάτε τα εργαλεία της κουζίνας και τα μπαχαρικά ή το καλάθι μαγειρέματος όταν ετοιμαστεί το φαγητό. Αποσυνδέστε το για να γίνει εστία πάνω στο τραπέζι, όταν σερβίρετε το φαγητό απευθείας από το καλάθι.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels