Λεπτομέρειες προϊόντος

Το συρτάρι MaxiFlex 7000 χωράει διαφορετικά εργαλεία. Πολλά σετ μαχαιροπίρουνων έως υπερμεγέθη εργαλεία. Ευέλικτα διαχωριστικά προσαρμόζουν κάθε φορτίο. Αποτελεσματικό και εύκολο πλύσιμο.

Οφέλη

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE74717P

Ρυθμιζόμενος χώρος και εύκολο καθάρισμα με το MaxiFlex

Το συρτάρι MaxiFlex είναι σχεδιασμένο να χωράει μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά εργαλεία πολλών μεγεθών, είτε μεγάλα είτε με διάφορα σχήματα. Με τα εύκαμπτα διαχωριστικά και το μεγιστοποιημένο βάθος, το κάθε φορτίο είναι ρυθμιζόμενο. Ουσιαστικά, το κάθε αντικείμενο φορτώνεται και πλένεται άνετα με τη μία.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE74717P

SatelliteClean®. Ισχυρό πλύσιμο πιάτων. Χωρίς επιπλέον νερό

Ακόμα και τα στριμωγμένα ή τα μεγαλύτερα πιάτα λαμβάνουν με το SatelliteClean®. Ο καινοτόμος βραχίονας ψεκασμού εγγυάται ότι το νερό φτάνει παντού. Με έως και τρεις φορές καλύτερη κάλυψη ψεκασμού προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE74717P

Διαμορφώσιμο οικονομικό πλύσιμο πιάτων μόλις με ένα άγγιγμα

Με το 6000 QuickSelect πλυντήριο πιάτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μοχλό My Time (Η Ώρα μου) για να επιλέξετε τον χρόνο του κύκλου. Το Ecometer θα εμφανίζει την οικονομική απόδοση για καθεμία από τις πιθανές επιλογές. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη επιλογή με μόλις ένα άγγιγμα.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE74717P

Έλεγχος με μια ματιά

Αυτό το τέλεια ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων έχει έναν έξυπνο τρόπο να σας ενημερώνει με ακρίβεια για την κατάσταση πλύσης των πιάτων σας. Η τεχνολογία προβολής δέσμης φωτός στο δάπεδο προβάλλει ένα κόκκινο φως στο δάπεδο, ενώ ο κύκλος είναι ακόμη σε εξέλιξη. Και όταν η συσκευή είναι έτοιμη για να την αδειάσετε, το φως αλλάζει σε πράσινο. Απλό και αποτελεσματικό.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE74717P

Περισσότερη ορατότητα, πιο αποτελεσματική φόρτωση

Δείτε με τρομερή ευκολία τις σχάρες και τη διαμόρφωση του πλυντηρίου πιάτων σας χάρη στον εσωτερικό φωτισμό. Έχοντας περισσότερη ορατότητα, μπορείτε να βλέπετε πού μπορείτε να τοποθετήσετε τα αντικείμενα και τα σκεύη πιο αποτελεσματικά και χωρίς κόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετείτε τα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αξεσουάρ

Κριτικές

Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Συγκεντρώνουμε κριτικές για προϊόντα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά

Κριτικές σε άλλες γλώσσες Μεταφρασμένες κριτικές

5

κριτική χρήστη

από τον/την Roman στις 30 Δεκεμβρίου 2021 Μετάφραση από Τσεχική

Το πλυντήριο πιάτων είναι αθόρυβο, εύκολο και εύκολο στη χρήση. Η συναρμολόγηση ήταν απλή. Λείπει η επιλογή σύντομου ξεβγάλματος.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  4
 • Ποιότητα
  5
 • Roman Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text

Απάντηση από AEG

Γεια σας, σας ευχαριστούμε που δημοσιεύσατε μια κριτική για τη συσκευή μας. Εκτιμούμε τον χρόνο που αφιερώσατε για να το στείλετε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε ικανοποιημένοι με τη συσκευή μας. Το FSE74718P διαθέτει ένα γρήγορο πρόγραμμα 30 λεπτών στο μενού προγράμματος. Είναι το συντομότερο πρόγραμμα κατάλληλο για το πλύσιμο φρέσκων ή ελαφρώς λερωμένων πιάτων. Το πρόγραμμα πλένεται στους 50°C. Δεν περιλαμβάνει τη φάση πρόπλυσης και στεγνώματος, η οποία πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση της λειτουργίας αυτόματου ανοίγματος πόρτας AirDry. Πιστεύουμε ότι η συσκευή θα εξυπηρετήσει πλήρως την ικανοποίησή σας. Με εκτίμηση, The AEG Team

5

πραγματικά μεγάλο

από τον/την claudio στις 20 Δεκεμβρίου 2021 Μετάφραση από ιταλικά

εξαιρετική χωρητικότητα, πολύ ωραία λειτουργία στεγνώματος με αυτόματο άνοιγμα της πίσω πόρτας

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  3
 • Ποιότητα
  3
 • claudio Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text
5

Μεγάλη αγορά

από τον/την lb.geo@alice.it στις 13 Δεκεμβρίου 2021 Μετάφραση από ιταλικά

Εκτός από εξαιρετικό προϊόν, έκανε τη γυναίκα μου χαρούμενη

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  4
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • lb.geo@alice.it Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text
5

Πλυντήριο πιάτων

από τον/την Šárka στις 09 Δεκεμβρίου 2021 Μετάφραση από Τσεχική

Υψηλής ποιότητας πλυντήριο πιάτων από άποψη επεξεργασίας - συμπαγή πλαστικά. Η τιμή αντιστοιχεί σε αυτό. Μεταβλητότητα αποθήκευσης πιάτων. Διάφορες επιλογές προγράμματος. Είναι δυνατό να προσδιοριστεί ο χρόνος του κύκλου πλύσης, όπως απαιτείται. Εκτιμώ το πρόγραμμα Auto sense και φροντίδας γυαλιού. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι ορισμένα χαρακτηριστικά δεν είναι συμβατά με άλλα. Π.χ. η λειτουργία αυτόματης αίσθησης δεν μπορεί να ξεκινήσει με τη λειτουργία φροντίδας γυαλιού. Δεν ξέρω αν είναι επειδή το πλυντήριο πιάτων το υπολογίζει ήδη και αξιολογεί την κατάσταση στο πλυντήριο πιάτων :-) δύσκολο να το πω. Δεύτερο παράδειγμα: το extrasilent δεν συνδυάζεται με την extrapower. Είναι κρίμα. Θα το εκμεταλλευόμουν. Για το 4ωρο πρόγραμμα ECO θα έλεγα ότι τα πιάτα είναι τα πιο βρεγμένα. Θα περίμενα ότι δεν θα ρέει τόσο πολύ νερό από αυτό. Είναι πιο στεγνό σε πρόγραμμα autosense ή συντομευμένο eco με λειτουργία φροντίδας γυαλιού. Αλλά αυτές είναι μόνο οι παρατηρήσεις μου, οι οποίες είναι υποκειμενικές. Ο καθένας μπορεί να το αντιληφθεί διαφορετικά.
Παρά αυτές τις μικρές ελλείψεις, βαθμολογώ πολύ καλά το πλυντήριο πιάτων. Ό,τι έχει να κάνει είναι εξαιρετικό. Πλένεται τέλεια εάν τα πιάτα αποθηκεύονται σωστά. Το πλυντήριο πιάτων δεν είναι από τα φθηνότερα, οπότε ελπίζω και πιστεύω ότι η επένδυση θα αποδώσει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το προϊόν. Αξίζει.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  4
 • Ποιότητα
  5
 • Šárka Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text

Άλλα προϊόντα

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FEB52600ZM
Πλυντήριο πιάτων 60 εκ. με τεχνολογία AirDry

Οι προηγμένοι αισθητήρες στα πλυντήρια πιάτων AEG προσαρμόζουν αυτόματα τον χρόνο, τη θερμοκρασία και τη χρήση νερού ανάλογα με τον βαθμό λερώματος κάθε φορτίου. Έτσι έχετε προσαρμοσμένους κύκλους με τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

 • Ενεργειακή Κλάση E
 • Επίπεδο Θορύβου (db) 47
 • Xωρητικότητα σερβίτσιων 13
 • Πλάτος (cm) 60
 • AirDry AirDry
AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE63707P
Πλυντήριο πιάτων 60 εκ. με τεχνολογία AirDry

Εξαιρετικά αποτελέσματα με τη λειτουργία SprayZone. Αυτή η λειτουργία παρέχει έως και τρεις φορές καλύτερη απόδοση καθαρισμού σε σύγκριση με τα τυπικά προγράμματα. Καθαρίζει εντατικά τα πιάτα εντός της καθορισμένης ζώνης, αφαιρώντας ακόμα και τα επίμονα υπο...

 • Ενεργειακή Κλάση D
 • Επίπεδο Θορύβου (db) 44
 • Xωρητικότητα σερβίτσιων 15
 • Πλάτος (cm) 60
 • SprayZone® SprayZone®
 • GlassCare® GlassCare®
 • QuickSelect® QuickSelect®
 • AirDry AirDry
AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FES5395XZM
Πλυντήριο πιάτων 60 εκ. με τεχνολογία AirDry

Το συρτάρι MaxiFlex 7000 χωράει διαφορετικούς τύπους μαχαιροπίρουνων. Από πολλά σετ μαχαιροπίρουνων μέχρι υπερμεγέθη εργαλεία μαγειρέματος. Με τα ευέλικτα διαχωριστικά μπορείτε να προσαρμόσετε το κάθε φορτίο. Το απόλυτο αποτελεσματικό και εύκολο πλύσιμο.

 • Ενεργειακή Κλάση D
 • Επίπεδο Θορύβου (db) 42
 • Xωρητικότητα σερβίτσιων 14
 • Πλάτος (cm) 60
 • MaxiFlex® MaxiFlex®
 • SatelliteClean® SatelliteClean®
 • AirDry AirDry

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο