Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο θάλαμος του ψυγείου LongFresh 9000 δημιουργεί ένα ειδικό περιβάλλον για τα ευαίσθητα προϊόντα, παρέχοντας έναν χώρο πιο κρύο από το ψυγείο, με ψύξη στους 0°C. Ιδανικός για τη συντήρηση κρέατος, ψαριού ή οποιωνδήποτε φρέσκων τροφίμων.

Οφέλη

Μέγιστη φροντίδα των υλικών. Με τη λειτουργία ZeroDegrees LongFresh

Ο θάλαμος LongFresh 0°C είναι το απόλυτο περιβάλλον για την προστασία της κατάστασης των υλικών. Χώρος πιο κρύος από το ψυγείο, με ψύξη στους 0°C βαθμούς, κατάλληλος για ψάρι, κρέας ή πιο ευαίσθητα τρόφιμα. Εξοπλισμένος με χειριστήριο υγρασίας, που αποτρέπει την ξήρανση. Τα τρόφιμα διατηρούν το άρωμά τους.

Σταθερές θερμοκρασίες με το MultiFlow

Το MultiFlow προστατεύει την ποιότητα των τροφίμων διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία και υγρασία σε ολόκληρο το ψυγείο. Τα πολλαπλά κανάλια αέρα προσφέρουν ενεργή κυκλοφορία κρύου αέρα φτάνοντας σε κάθε γωνιά.

Ηλεκτρονικό χειριστήριο αφής στο επάνω μέρος για ακριβή έλεγχο λειτουργίας

Με την ευκρινή διαδραστική οθόνη, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία και να έχετε εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του ψυγείου, με το ηλεκτρονικό χειριστήριο αφής στο επάνω μέρος.

Χώρος ψυγείου. Ομοιόμορφη προσαρμογή με το FlexiShelf

Απολαύστε ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο στο ψυγείο με το FlexiShelf. Το μπροστινό τμήμα ολισθαίνει ομοιόμορφα κάτω από το εναπομείναν τμήμα για να χωρέσει ψηλότερα αντικείμενα.

Πόρτα απαλού κλεισίματος για απαλό και ήσυχο κλείσιμο, κάθε φορά

Οι μεντεσέδες της πόρτας απαλού κλεισίματος με σχεδιασμό ακριβείας βοηθούν στην αποφυγή ακούσιου ανοίγματος της πόρτας του ψυγείου, που μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη ενέργειας και κατεστραμμένα τρόφιμα, διασφαλίζοντας μια άνετη, ασφαλή και αθόρυβη εμπειρία κατά το κλείσιμο της πόρτας.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels