Λεπτομέρειες προϊόντος

Το φίλτρο CleanAir+ χρησιμοποιεί την τεχνολογία ενεργού άνθρακα FACT®* για να δεσμεύει έως και το 90% των οσμών σε μόλις 15 λεπτά**. Αυτή η συσκευασία υγιεινής αποτελείται από μία βάση και ένα φίλτρο. Απλά στερεώστε το στο πλάι του ραφιού για οποιοδήποτε ψυγείο AEG /Electrolux. Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να αντικαθιστάτε το φίλτρο κάθε έξι μήνες.
*Το FACT® της KX® (Τεχνολογία Ινοποιημένης Προσροφητικής Κυτταρίνης). **Εσωτερική δοκιμή σύγκρισης σε αυτόνομο φίλτρο αέρα σύμφωνα με την εσωτερική μέθοδο δοκιμής.

Οφέλη

Διατηρήστε το ψυγείο σας φρέσκο χάρη στο φίλτρο CleanAir+ με τεχνολογία FACT®. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ενεργού άνθρακα FACT®* που αναπτύχθηκε από φυσικό άνθρακα, οι ανεπιθύμητες οσμές δεσμεύονται έως και 90% μόλις μετά από 15 λεπτά**.

Το φίλτρο CleanAir+ με τεχνολογία ενεργού άνθρακα FACT®* δεσμεύει έως και το 90% των οσμών σε 15 λεπτά**. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστούμε να αντικαθιστάτε το φίλτρο κάθε έξι μήνες. Απολαύστε καθαρό αέρα χωρίς οσμές.

*Το FACT® της KX® (Τεχνολογία Ινοποιημένης Προσροφητικής Κυτταρίνης). **Εσωτερική δοκιμή σύγκρισης σε αυτόνομο φίλτρο αέρα σύμφωνα με την εσωτερική μέθοδο δοκιμής.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels