Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο φούρνος SteamPro αξιοποιεί τον ατμό για επαγγελματικά αποτελέσματα. Αυτός ο πολυλειτουργικός φούρνος συνδυάζει θερμότητα και ατμό για τη διατήρηση της γεύσης, της υφής και των θρεπτικών συστατικών. Η ακρίβεια επιτρέπει ακόμα και το sous-vide στο σπίτι. Για ζουμερό κρέας και καλομαγειρεμένο ψάρι.

Οφέλη

Αποτελέσματα επιπέδου εστιατορίου, στο σπίτι

Οι επαγγελματίες σεφ έχουν στραφεί προ πολλού στη μέθοδο μαγειρέματος «sous vide» για να επιτύχουν τέλεια, σταθερά αποτελέσματα. Η λειτουργία SousVide φέρνει την τεχνολογία ποιότητας εστιατορίου στο σπίτι σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε φαγητά που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Φαγητό με υπέροχη γεύση, κάθε φορά

Μετρώντας με ακρίβεια τη θερμοκρασία πυρήνα, ο Αισθητήρας Φαγητού σάς ενημερώνει όταν το λίγο, μέτρια ή καλά ψημένο κρέας σας είναι έτοιμο. Επίσης, το ψάρι και τα λαχανικά μαγειρεύονται ακριβώς όπως σας αρέσουν.

Οθόνη Αφής: Η συντόμευση για την υπεροχή

Χρησιμοποιήστε μια συντόμευση για πεντανόστιμα φαγητά με την οθόνη αφής μας που σας προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά τη διαδικασία μαγειρέματος. Η διαισθητική, πλήρως έγχρωμη οθόνη σάς προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς λειτουργίες. Έτσι, δεν χρειάζεται να ψάχνετε για να βρείτε τις αγαπημένες σας. Και σας επιτρέπει να ελέγχετε με ευκολία τις ρυθμίσεις.

Γρήγορος χρόνος προθέρμανσης, για να μαγειρεύετε γρήγορα

Εξαιρετικά και γρήγορα αποτελέσματα μαγειρέματος - αυτός ο φούρνος θερμαίνεται γρήγορα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε το γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ψήστε πολλά φαγητά ταυτόχρονα με τέλειο αποτέλεσμα

Η πρόσθετη κυκλική αντίσταση του φούρνου μας εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας ψήνονται απόλυτα ομοιόμορφα και έχουν εξαιρετική γεύση, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε έως τρία ταψιά. Όλες οι μερίδες είναι σίγουρα εξίσου τέλειες.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels