Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο φούρνος SteamPro αξιοποιεί τον ατμό για επαγγελματικά αποτελέσματα. Αυτός ο πολυλειτουργικός φούρνος συνδυάζει θερμότητα και ατμό για τη διατήρηση της γεύσης, της υφής και των θρεπτικών συστατικών. Η ακρίβεια επιτρέπει ακόμα και το sous-vide στο σπίτι. Για ζουμερό κρέας και καλομαγειρεμένο ψάρι.

Οφέλη

AEG - Φούρνος - BSK892330M

Αποτελέσματα επιπέδου εστιατορίου, στο σπίτι

Οι επαγγελματίες σεφ έχουν στραφεί προ πολλού στη μέθοδο μαγειρέματος «sous vide» για να επιτύχουν τέλεια, σταθερά αποτελέσματα. Η λειτουργία SousVide φέρνει την τεχνολογία ποιότητας εστιατορίου στο σπίτι σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε φαγητά που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

AEG - Φούρνος - BSK892330M

Φαγητό με υπέροχη γεύση, κάθε φορά

Μετρώντας με ακρίβεια τη θερμοκρασία πυρήνα, ο Αισθητήρας Φαγητού σάς ενημερώνει όταν το λίγο, μέτρια ή καλά ψημένο κρέας σας είναι έτοιμο. Επίσης, το ψάρι και τα λαχανικά μαγειρεύονται ακριβώς όπως σας αρέσουν.

AEG - Φούρνος - BSK892330M

Οθόνη Αφής: Η συντόμευση για την υπεροχή

Χρησιμοποιήστε μια συντόμευση για πεντανόστιμα φαγητά με την οθόνη αφής μας που σας προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά τη διαδικασία μαγειρέματος. Η διαισθητική, πλήρως έγχρωμη οθόνη σάς προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς λειτουργίες. Έτσι, δεν χρειάζεται να ψάχνετε για να βρείτε τις αγαπημένες σας. Και σας επιτρέπει να ελέγχετε με ευκολία τις ρυθμίσεις.

AEG - Φούρνος - BSK892330M

Γρήγορος χρόνος προθέρμανσης, για να μαγειρεύετε γρήγορα

Εξαιρετικά και γρήγορα αποτελέσματα μαγειρέματος - αυτός ο φούρνος θερμαίνεται γρήγορα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε το γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

AEG - Φούρνος - BSK892330M

Ψήστε πολλά φαγητά ταυτόχρονα με τέλειο αποτέλεσμα

Η πρόσθετη κυκλική αντίσταση του φούρνου μας εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας ψήνονται απόλυτα ομοιόμορφα και έχουν εξαιρετική γεύση, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε έως τρία ταψιά. Όλες οι μερίδες είναι σίγουρα εξίσου τέλειες.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο