Λεπτομέρειες προϊόντος

Αποκτήστε την καλύτερη γεύση και υφή, όταν τηγανίζετε με την επαγωγική εστία 7000 SenseFry®. Απλώς επιλέξτε το φαγητό και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε πότε το τηγάνι ή το λάδι είναι στη σωστή θερμοκρασία. Όχι άλλες ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

Οφέλη

Ιδανικά αποτελέσματα τηγανίσματος με τον αισθητήρα Fry

Ο προηγμένος Αισθητήρας Fry στις επαγωγικές εστίες προσφέρει ομοιόμορφο τηγάνισμα σε κάθε φαγητό. Ο αισθητήρας ανιχνεύει, ελέγχει και ρυθμίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία στην επιφάνεια της εστίας και του τηγανιού. Όλα λοιπόν τηγανίζονται στην τελειότητα.

Τα κουμπιά χειρισμού Color Touch μιλούν τη δική σας γλώσσα

Η διεπαφή χρήστη Full Color Touch παρέχει βήμα προς βήμα καθοδήγηση και ζωντανή ανατροφοδότηση, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σας διδάσκει ακόμη και πώς να κάνετε sous vide. Προχωρήστε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο.

Ευέλικτο μαγείρεμα με το FlexiBridge®

Η λειτουργία του FlexiBridge® σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δική σας περιοχή μαγειρέματος, συνδυάζοντας και ελέγχοντας έως και 4 τμήματα με διαφορετικούς τρόπους. Είναι ιδανικό για μεγάλα ή μακρουλά σκεύη ή όταν πρέπει να μαγειρέψετε πολλά γεύματα ταυτόχρονα.

Hob2Hood®: Ένας απορροφητήρας «hands-free»

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει την εστία και τον απορροφητήρα. Ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα με βάση τη θερμότητα, χωρίς να κουνήσετε το δακτυλάκι σας. Για ισχυρή εξαγωγή κατά το ψήσιμο. Και πιο αθόρυβη εξαγωγή στο σιγοβράσιμο.

Κάθε ζώνη μαγειρέματος, χρονομετρημένη ξεχωριστά

Μόλις χρησιμοποιείται μια ζώνη μαγειρέματος, ο χρονοδιακόπτης της, μπορεί να προσεγγιστεί γρήγορα και βολικά μέσω της οθόνης αφής. Δεν χρειάζεται εναλλαγή μενού ή άλλων ζωνών. Κι επειδή κάθε γεύμα μπορεί να χρονομετρηθεί με ακρίβεια, εξασφαλίζεται ο απόλυτος έλεγχος της διαδικασίας μαγειρέματος.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels