Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε ελευθερία προγραμματισμού και ευελιξία στην κουζίνα σας με την επαγωγική εστία 6000 Bridge με λειτουργία eXTractor. Η επαγωγική εστία έχει ενσωματωμένο σύστημα εξαγωγής και λειτουργία γέφυρας, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε δύο ζώνες μαγειρέματος σε μία ζώνη, για περισσότερη ευελιξία.

Οφέλη

Συνδυάστε δύο ζώνες μαγειρέματος με τη λειτουργία γέφυρας

Η λειτουργία γέφυρας συνδυάζει δύο ζώνες μαγειρέματος για να χωρέσει οποιοδήποτε μεγάλο ή μακρύ σκεύος. Οι συνδεδεμένες ζώνες μοιράζονται την ίδια θερμοκρασία και ρύθμιση χρόνου και είναι ιδανικές όταν μαγειρεύετε για μεγάλα πάρτι ή μεγάλες γιορτές.

Αποκτήστε μεγαλύτερη ευελιξία στο μαγείρεμα, με 4 μεμονωμένες ζώνες ελέγχου.

Οι 4 μεμονωμένες ζώνες ελέγχου, σας επιτρέπουν να ελέγχετε 4 διαφορετικές ζώνες μαγειρέματος και να ρυθμίζετε ξεχωριστούς χρονοδιακόπτες για κάθε μία. Περιλαμβάνουν επιπλέον λειτουργίες, όπως 9 επίπεδα ισχύος, ενίσχυση ισχύος, ενεργή αφή, κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά και έλεγχο hob2Hood.

Ευκολία στο καθάρισμα. Ευκολία στην αφαίρεση. Φίλτρο 2 σε 1.

Το Φίλτρο 2 σε 1 συνδυάζει φίλτρο άνθρακα και λίπους, καθώς απομακρύνει οσμές και λίπη. Αν η συσκευή εγκατασταθεί σε λειτουργία επανακυκλοφορίας, τότε χρειάζεται ένα φίλτρο 2 σε 1. Το Φίλτρο αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

Αυτόματη εξαγωγή. Με Hob2Hood®

Η τεχνολογία Hob2Hood® επιτρέπει την αυτόματη εξαγωγή κατά το μαγείρεμα. Αν αυξήσετε ή χαμηλώσετε τη θερμοκρασία στην εστία, ο ανεμιστήρας του απορροφητήρα προσαρμόζεται ανάλογα. Έτσι, θα επικεντρωθείτε μόνο στο φαγητό σας.

Λειτουργία ενίσχυσης. Καθαρίζει γρήγορα τον αέρα της κουζίνας.

Όταν ο καπνός ή ο ατμός στην κουζίνα γίνει υπερβολικός, πιέστε το κουμπί της λειτουργίας ενίσχυσης στον εξαγωγέα για άμεση και πανίσχυρη εξαέρωση. Η λειτουργία ενίσχυσης ενεργοποιείται για 10 λεπτά, ώστε να καθαρίσει αποτελεσματικά τον αέρα της κουζίνας.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels