Λεπτομέρειες προϊόντος

Ανεβάστε την απόδοσή του μαγειρέματος στον ατμό, αναδεικνύοντας την καλύτερη γεύση και υφή των συστατικών σας. Με αυτό το υψηλής ποιότητας σετ 8 τεμαχίων από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο διατίθεται σε διάφορα μεγέθη ώστε να ταιριάζει σε όλους τους τύπους συστατικών, από ψάρι και κρέας έως ρύζι και λαχανικά. Οι μικρές οπές επιτρέπουν στον ατμό να κυκλοφορεί γύρω από το φαγητό, ενώ ταυτόχρονα το κρατούν μακριά από το περίσσιο νερό, επιτρέποντάς σας να πετύχετε ζουμερά και χυμώδη πιάτα. Βελτιστοποιημένο για χρήση με φούρνους ατμού και κατάλληλο για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων. 8 τεμάχια, ανοξείδωτο ατσάλι.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Τέλεια αποτελέσματα με τον φούρνο ατμού σας, κάθε φορά.

Σχεδιασμένο να ικανοποιήσει τα απαιτητικά πρότυπα των επαγγελματιών σεφ, αυτό το σετ σκευών ατμού από ανοξείδωτο ατσάλι σας επιτρέπει να επιτυγχάνετε τέλεια αποτελέσματα με τον φούρνο ατμού σας, κάθε φορά. Κατάλληλο για αποθήκευση στο ψυγείο χάρη στα εξαιρετικά υγεινά υλικά. Κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο. Σχεδιασμένο για να σας παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε φούρνους ατμού της AEG καθώς και σε τυπικούς φούρνους ατμού.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο