Λεπτομέρειες προϊόντος

Το νέο Καλάθι Ποτηριών της AEG σάς δίνει την δυνατότητα να πλένετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ποτήρια σας στο πλυντήριο πιάτων. Με μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευελιξία από άλλα εσωτερικά συστήματα πλυντηρίων πιάτων, το Καλάθι Ποτηριών κρατάει μέχρι και 8 ποτήρια κρασιού απαλά αλλά και γερά, με απόλυτη ασφάλεια. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να πλένετε τα πιο όμορφά σας ποτήρια όσο συχνά θέλετε. Ταιριάζει σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 60 και 45 cm και διπλώνει για εύκολη αποθήκευση.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

AEG - Καλάθι ποτηριών πλυντηρίου πιάτων - A9SZGB01

Ευελιξία ώστε να χωράει κάθε ποτήρι

Οι μαλακές λαβές θα συγκρατούν τα ποτήρια γερά στη θέση τους και οι ευέλικτοι μηχανισμοί ολίσθησης μπορούν να ρυθμιστούν στο μέγεθος του ποτηριού επιτρέποντάς σας να πλένετε μακριά κολωνάτα ποτήρια ή ποτήρια μεγάλου μεγέθους.

AEG - Καλάθι ποτηριών πλυντηρίου πιάτων - A9SZGB01

Βελτιστοποιήστε τον χώρο σας και την εργονομία

Το ευέλικτο Καλάθι Ποτηριών χωράει έως και 8 κολονάτα ποτήρια διαφορετικών σχημάτων και ύψους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και διπλωμένο στη μέση (4 ποτήρια), για μεγιστοποιήση του χώρου.

AEG - Καλάθι ποτηριών πλυντηρίου πιάτων - A9SZGB01

Ταιριάζει απόλυτα στο πλυντήριο πιάτων σας

Το νέο Καλάθι Ποτηριών ταιριάζει σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 45cm και 60 cm της AEG. Χάρη στον σχεδιασμό γενικής χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 45cm και 60cm.

AEG - Καλάθι ποτηριών πλυντηρίου πιάτων - A9SZGB01

Απλώς φορτώστε και ξεφορτώστε

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του Καλαθιού Ποτηριών μπορείτε να φορτώνετε και να ξεφορτώνετε τα ποτήρια χωρίς κόπο.

AEG - Καλάθι ποτηριών πλυντηρίου πιάτων - A9SZGB01

Διπλώστε το για αποθήκευση

Σχεδιασμένο για εύκολη αποθήκευση, το Καλάθι Ποτηριών έχει μόλις 5cm βάθος, όταν είναι διπλωμένο. Προσφέρει πραγματική εξοικονόμηση χώρου.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο