Λεπτομέρειες προϊόντος

Το νέο Καλάθι Ποτηριών της AEG σάς δίνει την δυνατότητα να πλένετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ποτήρια σας στο πλυντήριο πιάτων. Με μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευελιξία από άλλα εσωτερικά συστήματα πλυντηρίων πιάτων, το Καλάθι Ποτηριών κρατάει μέχρι και 8 ποτήρια κρασιού απαλά αλλά και γερά, με απόλυτη ασφάλεια. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να πλένετε τα πιο όμορφά σας ποτήρια όσο συχνά θέλετε. Ταιριάζει σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 60 και 45 cm και διπλώνει για εύκολη αποθήκευση.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Ευελιξία ώστε να χωράει κάθε ποτήρι

Οι μαλακές λαβές θα συγκρατούν τα ποτήρια γερά στη θέση τους και οι ευέλικτοι μηχανισμοί ολίσθησης μπορούν να ρυθμιστούν στο μέγεθος του ποτηριού επιτρέποντάς σας να πλένετε μακριά κολωνάτα ποτήρια ή ποτήρια μεγάλου μεγέθους.

Βελτιστοποιήστε τον χώρο σας και την εργονομία

Το ευέλικτο Καλάθι Ποτηριών χωράει έως και 8 κολονάτα ποτήρια διαφορετικών σχημάτων και ύψους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και διπλωμένο στη μέση (4 ποτήρια), για μεγιστοποιήση του χώρου.

Ταιριάζει απόλυτα στο πλυντήριο πιάτων σας

Το νέο Καλάθι Ποτηριών ταιριάζει σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 45cm και 60 cm της AEG. Χάρη στον σχεδιασμό γενικής χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 45cm και 60cm.

Απλώς φορτώστε και ξεφορτώστε

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του Καλαθιού Ποτηριών μπορείτε να φορτώνετε και να ξεφορτώνετε τα ποτήρια χωρίς κόπο.

Διπλώστε το για αποθήκευση

Σχεδιασμένο για εύκολη αποθήκευση, το Καλάθι Ποτηριών έχει μόλις 5cm βάθος, όταν είναι διπλωμένο. Προσφέρει πραγματική εξοικονόμηση χώρου.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels