Λεπτομέρειες προϊόντος

Παρουσιάζουμε την εργονομική ηλεκτρική σκούπα 5000 Bagged, που αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά από όλες τις επιφάνειες. Με το ακροφύσιο AllFloor, μπορείτε να μεταβείτε ομαλά από δάπεδο σε χαλί, ενώ ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στα αξεσουάρ σας.

Οφέλη

Ισχυρή απόδοση με κάθε πέρασμα

Με έναν συνδυασμό μεγάλης ισχύος αναρρόφησης και του νέου ακροφυσίου AllFloor, αυτή η ηλεκτρική σκούπα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά από σκληρά δάπεδα και χαλιά. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία καθαρισμού στο ακροφύσιο με το πόδι σας, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε.

Εύκολη δυνατότητα ελιγμών, χωρίς εμπόδια

Ανακαλύψτε την άνεση του καθαρισμού με την πιο εργονομική ηλεκτρική σκούπα. Μεγάλες ρόδες για εύκολους ελιγμούς σε όλες τις κατευθύνσεις, και με ακτίνα καθαρισμού 8,5 μέτρων. Μπορείτε να καθαρίσετε επιφάνεια έως 72 τ.μ., χωρίς να αλλάζετε πρίζες

Πιο καθαρό σπίτι

Το σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης αφαιρεί έως και το 99,99%* των σωματιδίων μεγέθους μόλις 1 micron σε μορφή λεπτής σκόνης και ακάρεων, προσφέροντας καθαρότερο αέρα που προστατεύει την υγεία των χρηστών.

*Βάσει εσωτερικών δοκιμών για το φιλτράρισμα μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους από 0,3 έως 10 μικρά σύμφωνα με το πρότυπο IEC62885-2:2021, 5.14, με χρήση τυπικών σωματιδίων άμμου/σκόνης.

Μικρό μέγεθος, με ενσωματωμένα αξεσουάρ

Ο εργονομικός σχεδιαμός της ηλεκτρικής σκούπας χαρίζει ευκολία κατά τη χρήση. Η συσκευή αποθηκεύεται εύκολα και διαθέτει ενσωματωμένα βοηθητικά αξεσουάρ για τον καθαρισμό των επίπλων. Και με την εργονομική λαβή, μπορείτε να τη μετακινείτε μεταξύ των δωματίων χωρίς κόπο.

Μια πιο συνειδητή επιλογή

Η ηλεκτρική σκούπα 5000 Bagged και το κύριο ακροφύσιο της είναι κατασκευασμένα με έως και 37% ανακυκλωμένο πλαστικό.

«*Πρόσθετη δήλωση αποποίησης για τη Γαλλία: Ηλεκτρική σκούπα με όλα τα αξεσουάρ, κατασκευασμένη με έως και 19% ανακυκλωμένο πλαστικό, που αποτελεί μέρος του συνολικού βάρους της. Δεν περιλαμβάνονται τα πρόσθετα αξεσουάρ.»

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels