Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

Τελευταία ενημέρωση 14/5/2020 9:41 πμ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν όλες αυτές οι βούρτσες που έρχονται μαζί με την σκούπα σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον σκοπό τους, καθώς είναι σχεδιασμένες να κάνουν πολύ εύκολα πολλές κοινές καθαριστικές εργασίες του νοικοκυριού σας.ΕΡΓΑΛΕΙΟ 3 ΣΕ 1 ΤΗΣ AEG

Κάποιες σκούπες μας συνοδεύονται από μόνο ένα εργαλείο. Όμως, μην ανησυχείτε, καθώς πρόκειται για τον ελβετικό σουγιά των αξεσουάρ σκούπας. Έχει τρία εργαλεία σε ένα: εργαλείο ξεσκονίσματος, εργαλείο για καθαρισμό γωνιών/εσοχών, ενώ μεταμορφώνεται και σε εργαλείο για υφάσματα. Σας παρέχει όλες τις λύσεις που χρειάζεται για να διατηρείτε το σπίτι σας πεντακάθαρο. Ποια είναι όμως η χρησιμότητά τους;


ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ

Ας ξεκινήσουμε με το εργαλείο ξεσκονίσματος. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να φτάνετε στις πιο δύσκολες περιοχές. Χάρη στις μαλακές τρίχες του, είναι ιδανικό για να απομακρύνει τη σκόνη από περβάζια, αμπαζούρ, σοβατεπί κ.λπ. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιείτε για να ξεσκονίζετε τα έπιπλα και άλλα αντικείμενα που γδέρνονται εύκολα. 


ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ/ΕΣΟΧΕΣ

Όπως φαίνεται και από το όνομά του, αυτό το εργαλείο είναι σχεδιασμένο για να εισχωρεί σε στενά σημεία, εκεί όπου δεν μπορούν να φτάσουν άλλα αξεσουάρ. Είναι ιδανικό για να καθαρίζετε γωνίες, γύρω από καλοριφέρ, ακόμα και ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ. 


ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Αυτό το εργαλείο κρατά τα τα υφάσματά σας σαν καινούργια. Χάρη στην ενσωματωμένη χνουδωτή λωρίδα που διαθέτει, μπορεί να απομακρύνει σκόνη, ρύπους και τρίχες από όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες.