ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Τελευταία ενημέρωση 14/5/2020 9:50 πμ

Αγαπάμε τα ζωάκια μας. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αγάπη που δείχνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Βέβαια, έχει το κακό ότι αφήνει συνέχεια τρίχες παντού. Αν τα πατώματά σας είναι ανοιχτόχρωμα και η ράτσα του σκύλου σας μαδάει, τότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Τι θα λέγατε για μερικά απλά μυστικά για το καθάρισμα των τριχών του ζώου σας;


ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Όταν έχουμε να κάνουμε με καθάρισμα τριχών από σκύλους, το μυστικό είναι η χρήση των σωστών αξεσουάρ. Η χρήση του κανονικού ρύγχους της ηλεκτρικής σκούπας σας δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ειδικά για σημεία όπως καναπέδες ή δυσπρόσιτες γωνίες. 


1. MINI TURBO

Πανίσχυρο περιστρεφόμενο ρολό βούρτσας για μέγιστη παγίδευση τριχών ζώων και ινών. Σχεδιασμένο για δύσκολες επιφάνειες, όπως σκάλες και κάθετες επιφάνειες σκαλοπατιών, έπιπλα και καθίσματα αυτοκινήτου. 


2. ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ

Το χνουδωτό ακροφύσιο έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες ζώων από όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ

Δεν έχετε εύκαιρη την ηλεκτρική σκούπα ή πρόσβαση στα αξεσουάρ για τις τρίχες των κατοικιδίων; Τα μαντιλάκια στεγνωτηρίου είναι οι καλύτεροι σας φίλοι σε ό,τι έχει να κάνει με την απομάκρυνση τριχών ζώων από οποιαδήποτε επιφάνεια. Δεν θα καθαρίσουν όλο το σπίτι σας, αλλά μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Ο στατικός ηλεκτρισμός κάνει τις τρίχες να κολλάνε επάνω στα μαντιλάκια. Καθαρίστε τα ρούχα, μια καρέκλα, την επιφάνεια του τραπεζιού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μαγικό. 

Αγορασε τωρα