Διατηρείτε τα ρούχα για outdoor δραστηριότητες αδιάβροχα

Τελευταία ενημέρωση 13/5/2020 1:53 μμ

Οι ειδικά σχεδιασμένοι κύκλοι outdoor της Electrolux σε πλυντήρια και στεγνωτήρια λειτουργούν σε συγχρονισμό για την αποκατάσταση της αδιάβροχης προστασίας των ρούχων σας. Η διαδικασία είναι απλή και χωρίς κόπο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε για μεγαλύτερο διάστημα τα ρούχα σας για outdoor δραστηριότητες


1. Πώς να αποκαταστήσετε τα αδιάβροχα ρούχα σας

Είναι σημαντικό να πλένετε τα αδιάβροχα ρούχα σας, καθώς οι δυνατότητες διαπερατότητας του αέρα θα υποβαθμίζονται με την πάροδο του χρόνου. Αρχικά, αδειάστε τις τσέπες, κλείστε τα φερμουάρ, κλείστε όλες τις τσέπες και τα ανοίγματα. 


2. Επιλέξτε το σωστό απορρυπαντικό

Προσθέστε υγρό απορρυπαντικό στη δεξιά θήκη (1) και ειδικό καθαριστικό για αδιάβροχα στη θήκη του μαλακτικού (2) για προσθήκη ή αποκατάσταση της αδιάβροχης ιδιότητας ενός ρούχου στο τελευταίο ξέπλυμα. Αποφύγετε τη χρήση απορρυπαντικού σε σκόνη, μαλακτικού ή χλωρίου.


3. Πρόγραμμα για ρούχα outdoor δραστηριοτήτων

Ρυθμίστε το πλυντήριο στο πρόγραμμα Outdoor. Αν το πλυντήριό σας δεν έχει το πρόγραμμα Outdoor, φροντίστε να προσθέσετε ένα επιπλέον ξέπλυμα στον κύκλο. 


4. Στέγνωμα

Στη συνέχεια, τοποθετήστε απευθείας το τζάκετ μέσα στο στεγνωτήριο χρησιμοποιώντας το ειδικό πρόγραμμα Outdoor. Ο συνδυασμός δύο στοιχείων, σωστή θερμοκρασία και χρόνος, αποκαθιστούν τις αδιάβροχες ιδιότητες. 


Αποκαταστήστε την αδιάβροχη προστασία καλύτερα από το στέγνωμα με αέρα χάρη στο νέο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Outdoor του συστήματος DelicateCare®

Χάρη στο σύστημα DelicateCare, οι αδιάβροχες ιδιότητες του ειδικού ρουχισμού για outdoor δραστηριότητες διατηρούνται και αποκαθίστανται καλύτερα από το στέγνωμα με αέρα. Το DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για την προστασία των υφασμάτων που έχει ο outdoor ρουχισμός, φροντίζοντας να εκτεθούν στον σωστό βαθμό θερμότητας.