Πώς να συνδέσετε το πλυντήριο AutoDose

Τελευταία ενημέρωση 20/12/2021 11:47 πμ

Ο οδηγός μου για την εφαρμογή AEG Care App για τη χρήση της σύνδεσης

IOS:

ANDROID:


1. Ξεκινήστε την εφαρμογή AEG Care μου. Επιλέξτε Χώρα & Γλώσσα. Δημιουργία λογαριασμού. Ανοίξτε την καρτέλα Συσκευές. (Η καρτέλα Συσκευές βρίσκεται στο επάνω μενού (Android) ή στο μενού botton (iOS.))

2. Επιλέξτε Προσθήκη συσκευής .

3. Επιλέξτε τον τύπο του προϊόντος για σύνδεση.

4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας του δίκτυο σας έτοιμο.

5. Ενεργοποιήστε το WiFi στη συσκευή. Για να ενεργοποιήσετε το WiFi στη συσκευή, ελέγξτε την ενότητα Ρύθμιση συνδεσιμότητας WiFi του Εγχειριδίου Χρήσης.

Ο οδηγός εκκίνησης είναι γενικός, αλλά ορισμένα βήματα ισχύουν μόνο για τα Apple iOS και το Android OS.

6Α. Συνδέστε το WiFi της συσκευής σας. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα για να κλείσετε την εφαρμογή.

6Β. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS και ανοίξτε το WiFi. Συνδεθείτε στο δίκτυο AJ_ * και επιστρέψτε στην εφαρμογή My AEG Care.

7. Η εφαρμογή συνδέεται στη συσκευή σας.

8. Επιλέξτε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθεί η συσκευή σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

9. Αφού διαμορφωθεί το δίκτυο, μπορείτε να ονομάσετε τη συσκευή σας.

Συγχαρητήρια, είστε πλέον συνδεδεμένοι και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το My AEG Care App με τη συσκευή σας!


Ξεκινήστε τον οδηγό Συνδεσιμότητα

Απολαύστε την προσαρμοσμένη φροντίδα των πλυντηρίων με την εφαρμογή My AEG Care App. Συνδέστε και ελέγχετε τη συσκευή πλυντηρίου από οπουδήποτε και λάβετε ειδοποιήσεις για το πότε είναι έτοιμα τα ρούχα σας. Εισαγάγετε τον τύπο ενδυμάτων και λάβετε συνιστώμενα προγράμματα πλυσίματος και ξήρανσης ακόμη και για τα αντικείμενα "ειδικής φροντίδας" με τον Σύμβουλο φροντίδας. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα, κατανοήστε εύκολα τις ετικέτες φροντίδας και αποκτήστε πρόσβαση σε πρόσθετες ρυθμίσεις και δυνατότητες από το smartphone σας. Η εφαρμογή AEG Care μου. Ταχύτερος και εξυπνότερος τρόπος για να φροντίζετε τα ρούχα σας.


Συρτάρι αυτόματης φόρτωσης

Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό και μαλακτικό στα διαμερίσματα AutoDose. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τα χειροκίνητα διαμερίσματα για συγκεκριμένα απορρυπαντικά.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες διαμορφώσεις συρταριών μέσω της εφαρμογής, όπως η λειτουργία Link , όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο απορρυπαντικό και στα δύο διαμερίσματα και έτσι να ελαχιστοποιήσετε πόσο συχνά πρέπει να ξαναγεμίζετε το απορρυπαντικό.


Ειδοποιήσεις

Όταν συνδεθεί, η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να ξαναγεμίσει τα απορρυπαντικά και τα μαξιλαράκια, ώστε να μην τελειώσει ποτέ.


Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή AutoDose με συμπαγές απορρυπαντικό


Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή AutoDose με σούπερ συμπαγές απορρυπαντικό