ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΤΖΙΝ ΣΑΣ

Τελευταία ενημέρωση 14/5/2020 9:24 πμ

Ένα καλό τζιν δεν είναι απλώς απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, είναι επένδυση. Αν δείξετε στο τζιν σας την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει, η εμφάνισή του θα σας ανταμείβει για χρόνια.


1. Πώς να πλένετε τα τζιν σας για να μην ξεθωριάζουν

Φροντίζετε να πλένετε τα τζιν ξεχωριστά από τα λευκά ή άλλα ρούχα με έντονα χρώματα, γιατί ενδέχεται να "βγάλουν" το χρώμα τους. Όποτε είναι δυνατό, χρησιμοποιείτε το ειδικό πρόγραμμα για τζιν του πλυντήριο που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο τζιν.


2. Πλύσιμο καινούργιων τζιν - ελέγξτε την ετικέτα με τις οδηγίες φροντίδας

Ορισμένοι κατασκευαστές συνιστούν να κάνετε το πρώτο πλύσιμο στο χέρι: γυρίστε το τζιν από την ανάποδη, ρίξτε λίγη ποσότητα υγρού απορρυπαντικού στο νερό και αφήστε το να μουσκέψει για τουλάχιστον 45 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά ανά διαστήματα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό και απλώστε το για να στεγνώσει.


3. Απορρυπαντικό για τζιν

Φροντίζετε να περιποιείστε τα τζιν σας με το σωστό απορρυπαντικό. Θα βρείτε πολλά απορρυπαντικά με ειδική σύνθεση για χρωματιστά ρούχα. Τα υγρά απορρυπαντικά ή οι κάψουλες πλυντηρίου είναι ιδανικές λύσεις για το πλύσιμο των τζιν, γιατί έχουν πολύ πιο ήπια δράση απέναντι στο χρώμα.


Καθαριότητα και περιποίηση για τα τζιν σας

 Το σύστημα ÖKOmix  περιποιείται τα τζιν σας ενώ τα καθαρίζει. Σε αντίθεση με άλλα πλυντήρια που αναμειγνύουν το απορρυπαντικό με το μαλακτικό μέσα στον κάδο, το δικό μας αποκλειστικό σύστημα τα αναμειγνύει εκ των προτέρων, προτού καν το νερό ακουμπήσει τα ρούχα σας, για πιο μαλακό καθαρισμό και περισσότερη περιποίηση.