Πώς να πλένετε τα πουκάμισα - τρία μυστικά

Τελευταία ενημέρωση 13/5/2020 2:47 μμ

Όσες γενιές κι αν έχουν περάσει, όσες μόδες κι αν έχουν έρθει, τα λευκά πουκάμισα είναι σταθερή αξία και πάντα στη μόδα. Πλέον, είναι πολύ εύκολο να τα διατηρείτε κατάλευκα και σε άριστη κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να τα πάτε στο καθαριστήριο.


1. Δείτε την ετικέτα

Πριν από το πλύσιμο, ξεκουμπώστε το πουκάμισο (αυτό σημαίνει και το κολάρο και τις μανσέτες). Φροντίστε να δείτε τις συστάσεις στην ετικέτα για οδηγίες σχετικά με ιδανική θερμοκρασία και βασική φροντίδα.


2. Επιλέξτε το σωστό απορρυπαντικό

Για να διατηρήσετε το πουκάμισό σας σαν καινούργιο, χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό σε σκόνη που περιέχει χλώριο, για λευκότερο λευκό.


3. Αφήστε αρκετό χώρο

Αφήστε μια παλάμη κενό ανάμεσα στα ρούχα και το πάνω μέρος του κάδου του πλυντηρίου, για να προστατεύσετε όλα τα ρούχα σας από τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού λόγω υπερβολικής φόρτωσης.


Κάντε τα πουκάμισά σας να φαίνονται καινούργια

Τα αγαπημένα σας πουκάμισα είναι πραγματικοί ήρωες. Τα φοράτε καθημερινά, τα ταλαιπωρείτε και αυτό θα χαλάσει αυτήν την υπέροχη, κολλαριστή αίσθηση που τόσο σας αρέσει. Για να μη χρειάζεται να σιδερώνετε με τις ώρες, όταν πλένετε το αγαπημένο σας πουκάμισο, προσθέστε στο πρόγραμμα πλύσης απορρυπαντικό για λιγότερο τσαλάκωμα.