Πώς να καθαρίσετε το συρτάρι της θήκης απορρυπαντικού

Τελευταία ενημέρωση 11/1/2024 1:03 μμ

Θέμα

  • Πώς να καθαρίσετε το συρτάρι της θήκης απορρυπαντικού
  • Το συρτάρι απορρυπαντικού του πλυντηρίου είναι βρώμικο και καλυμμένο με άλατα
  • Μπλοκαρισμένο συρτάρι διανομής απορρυπαντικού
  • Μπλοκαρισμένη θήκη για κοντίσιονερ

Σε σχέση με

  • Πλυντήρια

Επίλυση

Το νερό εισέρχεται στο πλυντήριο μέσω της θήκης απορρυπαντικού, εδώ επίσης ξεπλένει το απορρυπαντικό και το μαλακτικό υφασμάτων από το συρτάρι του διανομέα στον κάδο του πλυντηρίου όπου χρησιμοποιείται στη διαδικασία πλύσης.

Μερικές φορές μπορεί να αφεθούν υπολείμματα, τα οποία μπορεί να συσσωρευτούν μέσα και γύρω από το συρτάρι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα και να αποτρέψει τη σωστή ροή του απορρυπαντικού στον κάδο. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστούν διαρροές και μπορεί επίσης να σχηματιστεί μούχλα.

Για να μην συμβεί αυτό, το συρτάρι και το εσωτερικό και το κάτω μέρος του περιβλήματος του διανομέα χρειάζονται περιοδικό καθαρισμό. Για να γίνει αυτό, το συρτάρι θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Δείτε τον οδηγό βίντεο πώς να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε τη θήκη απορρυπαντικού

Για την αποφυγή πιθανών επικαθήσεων ξηρού απορρυπαντικού ή πηγμένου μαλακτικού ή/και τον σχηματισμό μούχλας στο συρτάρι της θήκης απορρυπαντικού, σε αραιά διαστήματα ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία καθαρισμού:

1. Ανοίξτε το συρτάρι. Πιέστε τη λαβή προς τα κάτω όπως υποδεικνύεται στην εικόνα και τραβήξτε το προς τα έξω

2.  Αφαιρέστε το επάνω μέρος της θήκης προσθετικού πλύσης, για ευκολότερο καθάρισμα. Φροντίστε να αφαιρέσετε κάθε υπόλειμμα απορρυπαντικού από το επάνω και κάτω μέρος της υποδοχής. Χρησιμοποιήστε μια μικρή βούρτσα για να καθαρίσετε την υποδοχή.

3. Ξεπλύνετε το συρτάρι απορρυπαντικού με τρεχούμενο χλιαρό νερό, για να απομακρύνετε τυχόν ίχνη συσσωρευμένου απορρυπαντικού. Αφού το καθαρίσετε, ξανατοποθετήστε το επάνω μέρος στη θέση του.

4. Εισαγάγετε το συρτάρι απορρυπαντικού στις ράγες οδηγούς και κλείστε το. Εκτελέστε το πρόγραμμα ξεβγάλματος χωρίς ρούχα μέσα στον κάδο.


Πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο Πώς και συχνές ερωτήσεις


Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .