Πώς να προσθέτετε λαμπρυντικό στο πλυντήριο πιάτων AEG

Τελευταία ενημέρωση 1/4/2024 8:04 πμ

Ένα ελαφρώς ανοιχτό πλυντήριο πιάτων AEG γεμάτο με καθαρά πιάτα

Γεμίστε τη θήκη του λαμπρυντικού όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων AEG για πρώτη φορά ή όταν η ένδειξη (Α) είναι διαφανής. Το λαμπρυντικό βοηθά στο στέγνωμα των πιάτων σας χωρίς να μένουν γραμμές και στάμπες. Απελευθερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της φάσης ζεστού ξεβγάλματος. 


Προσθήκη λαμπρυντικού

1. Ανοίξτε το καπάκι (C).

2. Γεμίστε τη θήκη (Β) με λαμπρυντικό μέχρι να φτάσει το υγρό στη στάθμη MAX. Χρησιμοποιείτε μόνο λαμπρυντικό που προορίζεται αποκλειστικά για πλυντήρια πιάτων. 

3. Απομακρύνετε τυχόν πιτσιλιές λαμπρυντικού με ένα απορροφητικό πανί για να μην δημιουργηθεί περιττός αφρός. 

4. Κλείστε το καπάκι. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι έχει κουμπώσει στη θέση του. Προσαρμογή ρυθμίσεων

Μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο του χρησιμοποιούμενου λαμπρυντικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το προεπιλεγμένο επίπεδο είναι 5A σε μια κλίμακα από 0A έως 8A. Διαβάστε τις συστάσεις που αναγράφονται στη συσκευασία του λαμπρυντικού που χρησιμοποιείτε.   

Αν θέλετε να προσαρμόσετε τη ρύθμιση του λαμπρυντικού, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη για να δείτε τις οδηγίες για το μοντέλο σας. 
 
Τι θα πρέπει να γνωρίζετε: Ορισμένες ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων περιλαμβάνουν λαμπρυντικό, συνεπώς, η προσθήκη λαμπρυντικού στην ειδική θήκη ενδέχεται να μην είναι απαραίτητη. Για να σβήσετε την ένδειξη για τη θήκη λαμπρυντικού, ρυθμίστε το επίπεδο λαμπρυντικού στο 0A. 


Σημαντικό

  • Η θήκη λαμπρυντικού (Β) προορίζεται μόνο για το λαμπρυντικό. Μην τη γεμίζετε με απορρυπαντικό ή άλλα υγρά. 
  • Χρησιμοποιείτε πάντα τη σωστή ποσότητα λαμπρυντικού. Η μη επαρκής δόση υποβαθμίζει τα αποτελέσματα στεγνώματος, ενώ η υπερβολική ποσότητα ενδέχεται να αφήνει μια επίστρωση μπλε χρώματος στα πιάτα σας. 
  • Η πλήρως γεμάτη δεξαμενή λαμπρυντικού διαρκεί για περίπου 10 έως 20 πλύσεις, ανάλογα με το ρυθμισμένο επίπεδο σκληρότητας νερού.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο του πλυντηρίου πιάτων σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη. 
 
Τώρα που μάθατε πώς μπορείτε να συμπληρώνετε λαμπρυντικό στο πλυντήριο πιάτων σας, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να συμπληρώνετε αλάτι

Καταχώριση προϊόντων
Καταχώριση προϊόντων

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .