Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Τελευταία ενημέρωση 3/12/2021 12:39 μμ

Κρατάτε κυριολεκτικά στα χέρια σας τη φροντίδα και τη συντήρηση του πλυντηρίου πιάτων AEG. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My AEG Kitchen με συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi, μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως την κατανάλωση νερού και ενέργειας των κύκλων πλύσης, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ή να επιλύετε τυχόν προβλήματα σέρβις από την άνεση του smartphone σας. Ανακαλύψτε παρακάτω επιπλέον λειτουργίες για το πλυντήριο πιάτων AEG QuickSelect με Wi-Fi.


Φροντίδα πλυντηρίουΘα λαμβάνετε ειδοποιήσεις φροντίδας για τη συσκευή (όχι για τον βραχίονα ψεκασμού ή τον καθαρισμό του φίλτρου) μέσω της εφαρμογής My AEG Kitchen. Όταν λάβετε κάποια ειδοποίηση, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία του καθαριστικού όπως φαίνεται στο βίντεο.

Καθαρισμός φίλτρου


Ο τακτικός καθαρισμός του φίλτρου του πλυντηρίου πιάτων είναι μια σημαντική αλλά εύκολη εργασία, για την οποία απαιτούνται ελάχιστα λεπτά. Δείτε το βίντεο για να μάθετε τα ελάχιστα βήματα που απαιτούνται για μια συσκευή που λειτουργεί χωρίς προβλήματα.


Καθαρισμός βραχιόνων ψεκασμού


Αφού πρώτα αφαιρεθούν, οι δύο βραχίονες ψεκασμού (πάνω και κάτω) της συσκευής σας μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Όπως θα δείτε στο βίντεο, με μερικά απλά βήματα διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη ροή του νερού και η απόδοση.


Καθαρισμός του λάστιχου (φλάντζα)Για τον καθαρισμό του λάστιχου που βρίσκεται περιμετρικά στην πόρτα της συσκευής σας απαιτούνται μόνο ένα ή δύο λεπτά. Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πανί για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και πώς αυτό θα διατηρήσει την άριστη απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας.


Eco Feedback

Η λειτουργία Eco Feedback είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ελέγχετε την κατανάλωση νερού και ενέργειας του πλυντηρίου πιάτων σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My AEG Kitchen, μπορείτε να προσαρμόζετε τους κύκλους πλύσης για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και περισσότερη βιωσιμότητα. Η οθόνη του smartphone σας σάς ενημερώνει για τον χρόνο διάρκειας κάθε πλύσης, ενώ ενημερώνεται δυναμικά όσο προχωράτε το δάχτυλό σας στην μπάρα QuickSelect.Παρακολούθηση και χειρισμός εξ αποστάσεως

Με τη σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων σας με την εφαρμογή My AEG Kitchen, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε και να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως τις λειτουργίες του. Μπορείτε να επιλέγετε προγράμματα ή χρόνους λειτουργίας, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις με χειροκίνητο τρόπο. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες από το smartphone σας με φιλικά για τον χρήστη εικονίδια και εύκολα στην κατανόηση κείμενα.


Ειδοποιήσεις και συναγερμοί


Το QuickSelect με Wi-Fi βάζει τέλος στις υποθέσεις και τους υπολογισμούς για τη συντήρηση της βέλτιστης απόδοσης του πλυντηρίου πιάτων σας. Μέσα από την εφαρμογή My AEG Kitchen, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω smartphone. όταν π.χ. η θήκη του γυαλιστικού έχει αδειάσει ή πρέπει να γεμίσετε τη συσκευή με αλάτι. Επίσης, η εφαρμογή θα σας ενημερώνει με ειδοποιήσεις όταν απαιτείται συντήρηση ή υπάρχουν επείγοντα ζητήματα, όπως διαρροή νερού.


Υπηρεσίες AEG


Σε περίπτωση που χρειαστείτε περαιτέρω βοήθεια ή εξαρτήματα για το πλυντήριο πιάτων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες AEG. Χρησιμοποιώντας το smartphone σας και την εφαρμογή My AEG Kitchen, μπορείτε να αγοράσετε εύκολα προϊόντα φροντίδας για τη συσκευή σας από το WebShop, να βρείτε λύσεις για τυχόν προβλήματα, να κατεβάσετε εγχειρίδια χρήστη ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για βοήθεια.