Πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή AEG με τον φούρνο σας

Τελευταία ενημέρωση 10/11/2023 2:28 μμ

Γυναίκα που χρησιμοποιεί την εφαρμογή My Electrolux Kitchen με φούρνο

Η εφαρμογή (app) AEG θα σας βοηθά να δημιουργείτε πιο νόστιμα γεύματα, με λιγότερο κόπο και σε καθημερινή βάση. Θα εμπλουτίσει τις λειτουργίες του έξυπνου φούρνου σας, θα κάνει πιο εύκολη την παρακολούθηση του μαγειρέματος, ενώ θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε το μαγειρικό ρεπερτόριό σας με έτοιμες συνταγές και οδηγίες ρυθμίσεων. Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις λειτουργίες του έξυπνου φούρνου σας για πιο εύκολο μαγείρεμα.

Πώς να ξεκινήσετε με την εφαρμογή AEG

Τι θα χρειαστείτε:  

1. Πρέπει να φροντίσετε να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή AEG στο smartphone σας και να έχετε συνδέσει τον φούρνο με αυτήν. Αν δεν έχετε ήδη συνδέσει τον φούρνο σας, πραγματοποιήστε πρώτα αυτήν τη διαδικασία 

2. Βεβαιωθείτε ότι ο φούρνος σας είναι συνδεδεμένος με το Wi-Fi


3. Επιτρέψτε τη λειτουργία εξ αποστάσεως (επιτρέψτε τον έλεγχο εξ αποστάσεως): Η λειτουργία εξ αποστάσεως πρέπει να ενεργοποιηθεί για να μπορέσουν να λειτουργήσουν πολλές από τις λειτουργίες της εφαρμογής, συγκεκριμένα κάθε λειτουργία για την οποία η εφαρμογή ελέγχει ή αλλάζει τις ρυθμίσεις του φούρνου. Η λειτουργία εξ αποστάσεως υποδεικνύεται από την ένδειξη . Σε ορισμένους φούρνους, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να επιτραπούν οι λειτουργίες εξ αποστάσεως. Σε άλλους φούρνους, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε στο μενού από το SETTINGS > CONNECTIONS (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ) ή το SETTINGS > REMOTE OPERATION (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Σημείωση για την ασφάλεια: για λόγους ασφαλείας, η λειτουργία εξ αποστάσεως απενεργοποιείται αυτόματα μετά από ορισμένο χρόνο και μπορεί να χρειαστεί να την ενεργοποιήσετε ξανά προτού ξεκινήσετε το μαγείρεμα.

Επισκόπηση χρήσιμων λειτουργιών στην εφαρμογή AEG

Λάβετε υπόψη το εξής: Αυτή είναι μια γενική επισκόπηση των διάφορων λειτουργιών που μπορεί να είναι ή να μην είναι διαθέσιμες, ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας. Επίσης, μπορεί να είναι διαθέσιμες επιπλέον λειτουργίες στην εφαρμογή.

Έναρξη χρήσης

Remote monitoring (Παρακολούθηση εξ αποστάσεως) – επιτρέπει την πρόσβαση στον φούρνο μέσα από την εφαρμογή όταν μαγειρεύετε για να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις του φούρνου και να βλέπετε τον υπολειπόμενο χρόνο στα χρονόμετρα που έχετε ορίσει.

Camera (CookView) – σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μέσω εικόνας και εξ αποστάσεως την πρόοδο του ψησίματος μέσα από την κάμερα του φούρνου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το CookView.

Remote control (Έλεγχος εξ αποστάσεως) – αν έχει ενεργοποιηθεί ο έλεγχος εξ αποστάσεως, μπορείτε να ενεργοποιείτε, να σταματάτε ή να αλλάζετε τις ρυθμίσεις του φούρνου σας απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Απλώς επιλέξτε τον φούρνο σας στην εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαθέσιμα κουμπιά ελέγχου.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια απαιτούμενη αλλαγή στη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του χρόνου μαγειρέματος ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία γκριλ για να ροδίσει το φαγητό στο τέλος του ψησίματος, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε στην κουζίνα.

Notifications (Ειδοποιήσεις) – μπορείτε να λαμβάνετε σχετικές ειδοποιήσεις από τον έξυπνο φούρνο απευθείας στην εφαρμογή, όπως για το χρονόμετρο του φούρνου, σε περίπτωση σφάλματος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ή για απαιτήσεις συντήρησης. Επιπλέον, αν μαγειρεύετε με ατμό και εξαντληθεί το νερό στον φούρνο, θα λάβετε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο μενού ειδοποιήσεων όταν έχετε πρόσβαση στον φούρνο σας μέσα από την εφαρμογή.

My Cookbook (Το βιβλίο συνταγών μου) – αποθηκεύστε τις δικές σας συνταγές στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος μαγειρέματος, του χρόνου και της θερμοκρασίας. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να σταλούν επίσης απευθείας στον φούρνο, όταν θελήσετε να φτιάξετε κάποια συνταγή. Μπορείτε να βρείτε το My Cookbook (Το βιβλίο συνταγών μου) στην καρτέλα Taste (Γεύση) της εφαρμογής.

Εξερευνήστε περισσότερα

AssistedCooking – υπάρχει κάποια συνταγή που θέλετε να φτιάξετε, αλλά δεν ξέρετε ποιες ρυθμίσεις να χρησιμοποιήσετε στον φούρνο σας; Η λειτουργία AssistedCooking θα σας δώσει τις ιδανικές ρυθμίσεις και αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για ό,τι θέλετε να μαγειρέψετε, για να πετύχετε ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να βρείτε το AssistedCooking στην καρτέλα Taste (Γεύση) της εφαρμογής. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το AssistedCooking.

Voice control (Φωνητικός έλεγχος) – ο έξυπνος φούρνος σας γίνεται ακόμα πιο έξυπνος. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο για να χειρίζεστε τον φούρνο μόνο με τη φωνή σας, έχοντας τα χέρια σας διαθέσιμα για άλλες εργασίες. Ανατρέξτε στην καρτέλα Partnerships (Συνεργασίες) για να δείτε ποια συστήματα υποστηρίζουμε και για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο του φούρνου σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη.  Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήστη εδώ.

Electrolux Έξυπνο Σπίτι
Electrolux Έξυπνο Σπίτι

Ένα έξυπνο σπίτι με ωραίες εμπειρίες Γεύσης, Φροντίδας, Ευημερίας και Ξεγνοιασιάς κάνει την ζωή βιώσιμη, καλύτερη και πιο ευχάριστη .