Οι φούρνοι ατμού φέρνουν τη νοστιμιά στο τραπέζι σας!

Τελευταία ενημέρωση 3/12/2021 11:59 πμ

Δεν θα ήταν τέλειο αν μπορούσατε να ζεστάνετε ξανά το φαγητό σας και να έχει εξίσου καλή γεύση με αυτήν που είχε όταν είχε πρωτομαγειρευτεί;

Είτε μαγειρεύετε εσείς οι ίδιοι είτε έχετε παραγγείλει απ' έξω, με τη λειτουργία Steam Regeneration των φούρνων ατμού της AEG, μπορείτε να ξαναδώσετε στο χθεσινό φαγητό τη χαμένη του αίγλη και να το απολαύσετε με τη γεύση που είχε τη μέρα που το πρωτοφάγατε. Η λειτουργία Steam Regeneration σάς δίνει τη δυνατότητα να ζεσταίνετε ξανά το φαγητό σας και να το επαναφέρετε σε εξαιρετική γευστική κατάσταση χάρη στην ήπια κατανομή ατμού, χωρίς να το στεγνώνει αλλά παράλληλα χωρίς να επιτρέπει στην υφή του φαγητού σας να μαλακώσει υπερβολικά. Η τέλεια ισορροπία. Για ξαναζεσταμένο φαγητό που είναι σαν φρεσκοφτιαγμένο.


Απλώς επιλέξτε Settings (Ρυθμίσεις) ->Specials (Ειδικά) ->Steam regeneration (Αναγέννηση με ατμό). Βάλτε για παράδειγμα το σκεύος με τα λαζάνια σας στη θέση ραφιού 2 και αφήστε το στον φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά. Εσείς ετοιμαστείτε να απολαύσετε το φαγητό σας ξανά, σαν να το έχετε μόλις φτιάξει.


Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Steam Regeneration ή γενικά ζεσταίνετε το φαγητό προηγούμενων ημερών, να θυμάστε ότι κάθε φαγητό χρειάζεται διαφορετικό χρόνο για να ζεσταθεί σωστά και να είναι έτοιμο να καταναλωθεί. Για παράδειγμα, τα πουλερικά και τα κρεατικά χρειάζονται περισσότερη ώρα για να ζεσταθούν ξανά σε σχέση με τα λαχανικά. Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο χρόνο αναθέρμανσης με βάση το φαγητό σας, για να το απολαμβάνετε πάντα με ασφάλεια και εξαιρετική γεύση.