Ο μπροστινός υαλοπίνακας (καντραν) / η πόρτα του φούρνου θερμαίνεται

Τελευταία ενημέρωση 6/5/2020 5:14 πμ

Η θερμότητα που παράγεται στον φούρνο διαχέεται σε όλα τα μέρη της συσκευής, τα οποία περιλαμβάνουν τα μέρη που συνήθως αγγίζονται κατά την καθημερινή χρήση. Αυτό είναι φυσιολογικό. Η αίσθηση της θερμοκρασίας είναι διαφορετική ανάλογα με το υλικό. Για παράδειγμα, το γυαλί και το μέταλλο είναι πιο θερμά στην αφή σε σχέση με το πλαστικό.

Ο μπροστινός υαλοπίνακας θερμαίνεται επίσης κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα του φούρνου, καθώς η θερμότητα από τον φούρνο ανεβάζει τη θερμοκρασία του υαλοπίνακα.

Έχετε υπόψη σας ότι η θερμοκρασία αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερη ώρα είναι αναμμένος ο φούρνος, τόσο πιο ζεστά θα γίνονται όλα τα μέρη της συσκευής.

Για λόγους ασφαλείας, τα παιδιά δεν θα πρέπει να στέκονται κοντά στον φούρνο / στην κουζίνα όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη.

Η θερμοκρασία του μπροστινού υαλοπίνακα μπορεί να είναι έως και 60 °C υψηλότερη από τη θερμοκρασία δωματίου. Για παράδειγμα, σε θερμοκρασία δωματίου 20 °C, ο υαλοπίνακας μπορεί να είναι 80 °C.

Στην περίπτωση του τζαμιού του φούρνου, η θερμοκρασία μπορεί να είναι έως και 65 °C υψηλότερη από τη θερμοκρασία δωματίου. Για παράδειγμα, σε θερμοκρασία δωματίου 20 °C, το τζάμι μπορεί να είναι 85 °C.

Σε ακραίες περιπτώσεις, επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις.

'Ηταν αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Προγραμματισμός Ραντεβού
Προγραμματισμός Ραντεβού

Βρίσκεστε στο μέρος όπου μπορουμε να σας προσφέρουμε επισκευή σταθερή τιμής από τους τεχνικούς της AEG.