Εξαιρετικά νόστιμες και βιώσιμες συνταγές

Τελευταία ενημέρωση 3/12/2021 11:56 πμ

Έχετε αποφασίσει να μαγειρεύετε πάντα φαγητά που έχουν βιώσιμο χαρακτήρα και υπέροχη γεύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η AEG, σε συνεργασία με το SideChef και το Le Cordon Bleu, είναι εδώ με τα προϊόντα της, για να φροντίσει να επιτύχετε τους στόχους σας για εύκολο μαγείρεμα υγιεινών γευμάτων και μείωση του αντίκτυπού σας στο περιβάλλον, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Έναρξη χρήσης συσκευής AEG και του SideChef

Βήμα #1


Αρχικά, κατεβάστε την εφαρμογή My AEG Kitchen App και εγγράψτε τον φούρνο σας.Βήμα #2


Μεταβείτε στην ενότητα συνεργατών για να εξαργυρώσετε τη 12μηνη δωρεάν συνδρομή σας στο SideChef.Βήμα #3


Κατεβάστε την εφαρμογή SideChef και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε τον φούρνο AEG με το SideChef.


Η εφαρμογή SideChef είναι μια premium, ολοκληρωμένη πλατφόρμα μαγειρικής, στην οποία προσφέρονται συνταγές, προγραμματισμός γευμάτων και βίντεο με οδηγίες. Έχετε δωρεάν πρόσβαση για 12 μήνες με την εγγραφή του έξυπνου φούρνου ατμού που αποκτήσατε από την AEG.Βήμα #4 - νόστιμες ιδέες!


Στην εφαρμογή SideChef, μπορείτε να αποκτάτε πρόσβαση και να απολαμβάνετε βιώσιμες και νόστιμες συνταγές.


Δεν ξέρετε ποια να δοκιμάσετε πρώτα; Θα προτείναμε να ξεκινήσετε από κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, κάτι τολμηρό και ευφάνταστο! Τι θα λέγατε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα, δηλαδή να πρωτοτυπήσετε, και να φτιάξετε κάτι γλυκό; Σας προτείνουμε το λαχταριστό και πανεύκολο φλαν καρότου με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς: είναι διακριτικά εντυπωσιακό, υγιεινό και εξαιρετικά γευστικό.Αποκτήστε πρόσβαση σε μια εξαιρετική μαγειρική εμπειρία


Είστε έτοιμοι να μπείτε σε έναν κόσμο γεμάτο εντυπωσιακές συνταγές με πεντανόστιμη γεύση και υγιεινό προφίλ; Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ για να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας και για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε μια ολοκαίνουργια μαγειρική εμπειρία. Η βιώσιμη διατροφή με τις συσκευές της AEG μάς δίνει τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα: να ανατρέπετε τα δεδομένα.