Ενημέρωση σχετικά με το iOS 14.7 και νεότερη έκδοση

Τελευταία ενημέρωση 24/9/2021 11:28 πμ

Θέμα

  • Η σύνδεση της συσκευής απέτυχε
  • Φούρνος συνδεδεμένος με Electrolux
  • Δεν υπάρχει σύνδεση με τον ολοκαίνουργιο φούρνο ατμού
  • Το ψυγείο δεν μπορεί να συνδεθεί
  • Πρόβλημα WiFi και συνδέσεις εφαρμογών
  • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω iPhone

Επίλυση

Ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα με το iOS 14.7


Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεση νέων συσκευών στο Διαδίκτυο όταν χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση iOS 14.7.1 στις έξυπνες συσκευές τους.


Το iOS 15 θα επιλύσει αυτό το ζήτημα και θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, εργαζόμαστε στην εφαρμογή για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που παρουσιάζει το iOS 14.7.1


Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ενοχλητικό, αλλά ότι παρόλα αυτά μπορεί να σας αρέσει να δοκιμάζετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αντιμετώπισης μέχρι να βρούμε μια λύση.


1) Χρησιμοποιήστε μια συσκευή Android αντ 'αυτού για να συνδέσετε τη νέα συσκευή στο διαδίκτυο. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας iOS για να συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό όπου θα είναι διαθέσιμη η συσκευή σας.


Ή


2) Πριν ξεκινήσετε τη σύνδεση της συσκευής σας στο διαδίκτυο, συνδέστε την έξυπνη συσκευή σας σε διαφορετικό HotSpot από το κανονικό οικιακό σας WiFi (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το hotspot στο κινητό τηλέφωνο κάποιου iOS ή Android). Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία σύνδεσης της συσκευής, όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα δίκτυο WiFi, επιλέξτε το κανονικό σας οικιακό WiFi για τη συσκευή σας.Αυτό το άρθρο θα ενημερωθεί όταν έχουμε περισσότερα νέα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας!


Electrolux Έξυπνο Σπίτι
Electrolux Έξυπνο Σπίτι

Ένα έξυπνο σπίτι με ωραίες εμπειρίες Γεύσης, Φροντίδας, Ευημερίας και Ξεγνοιασιάς κάνει την ζωή βιώσιμη, καλύτερη και πιο ευχάριστη .