Σύμβολα και λειτουργίες του απορροφητήρα Aeg

Τελευταία ενημέρωση 25/6/2024 9:25 πμ

Κουζίνα με απορροφητήρα AEG

Ο απορροφητήρας Aeg που αποκτήσατε διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις και λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Οι απορροφητήρες Aeg διαθέτουν διαφορετικές ρυθμίσεις και λειτουργίες. Επίσης, τα ονόματα και τα σύμβολά τους ενδέχεται να διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Δείτε τι ισχύει για το δικό σας μοντέλο ανατρέχοντας στο εγχειρίδιο χρήστη.  

Ρυθμίσεις ταχύτητας


First speed (Πρώτη ταχύτητα)
Χαμηλό επίπεδο εξαγωγής για ζέσταμα φαγητού και μαγείρεμα με κλειστά σκεύη με καπάκι. 


Second speed (Δεύτερη ταχύτητα)
Μεσαίο επίπεδο εξαγωγής για μαγείρεμα με κλειστά σκεύη με καπάκι σε πολλές ζώνες μαγειρέματος ή σε εστίες για ελαφρύ τηγάνισμα. 
Third speed (Τρίτη ταχύτητα)
Υψηλό επίπεδο εξαγωγής για βράσιμο και τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού χωρίς καπάκι και μαγείρεμα σε πολλές ζώνες μαγειρέματος ή εστίες.   
Maximum motor speed (Μέγιστη ταχύτητα μοτέρ)
Μέγιστη εξαγωγή για 5 λεπτά για βράσιμο και τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού χωρίς καπάκι. Αφού παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος, ο απορροφητήρας επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις ταχύτητας.
Speed boost (Ενίσχυση ταχύτητας)
Η πιο ισχυρή ρύθμιση εξαγωγής* – που προσφέρουμε: δυνατή εξαγωγή για 5 λεπτά κατά το βράσιμο και το τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού χωρίς καπάκι. Αφού παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος, ο απορροφητήρας επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις ταχύτητας.   

*Αυτή η ρύθμιση έχει υψηλότερη ταχύτητα σε σχέση με τη ρύθμιση "Maximum motor speed" (Μέγιστη ταχύτητα μοτέρ)
Breeze (Ελαφρύς αέρας)
Απομακρύνει αθόρυβα τις οσμές και τους υδρατμούς που παραμένουν στον χώρο μετά το μαγείρεμα. Καθαρίζει τον αέρα με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και σβήνει αυτόματα μετά από 1 ώρα.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε 
Προορίζεται για χρήση αφού τελειώσει το μαγείρεμα. Αφού σβήσει ο απορροφητήρας, δεν θα μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά για 30 δευτερόλεπτα, για να αποτραπεί τυχόν μη σκόπιμη χρήση.

Λειτουργίες φωτός

Λάμπα
Ανάβετε και σβήνετε τα φώτα.

Καλό να ξέρω
Το φως της κουκούλας λειτουργεί ανεξάρτητα από άλλες λειτουργίες του απορροφητήρα.      


Τέλειος Φωτισμός
Παρέχει καλύτερη ορατότητα και ενισχύει τα πραγματικά χρώματα του φαγητού με ζεστό και κρύο φως.

Πως να το χρησιμοποιήσεις
Εναλλαγή μεταξύ των επιπέδων φωτεινότητας του φωτός με το κουμπί φωτός και προσαρμογή μεταξύ διαφορετικών θερμοκρασιών χρώματος (CCT) με το κουμπί CCT.

AuroraTech
Προσαρμόζει τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πως να το χρησιμοποιήσεις
Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη λειτουργία στην εφαρμογή.   

Καλό να ξέρω
Η κουκούλα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην εφαρμογή για να λειτουργήσει αυτή η λειτουργία.

Άλλες λειτουργίες

Hob2Hood®
Συνδέει ασύρματα την εστία με τον απορροφητήρα σας μέσω υπέρυθρου σήματος. Όταν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, η ταχύτητα ανεμιστήρα του απορροφητήρα θα ρυθμιστεί με βάση τις ρυθμίσεις θερμότητας που έχετε επιλέξει στην εστία.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Hob2Hood®.
Autosense
Ενσωματωμένος αισθητήρας που μετρά την υγρασία, τη θερμοκρασία και τις οσμές κατά το μαγείρεμα και ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ του ανεμιστήρα.

Πως να το χρησιμοποιήσεις
Πατήστε AUTO για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Εναλλακτικά, το Autosense μπορεί να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε την εστία σας. Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήστη για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε
Όταν χρησιμοποιείτε το Autosense για πρώτη φορά ή μετά από διακοπή ρεύματος, ο αισθητήρας θα βαθμονομηθεί αυτόματα για 2-4 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα δείτε μια ειδοποίηση που αναβοσβήνει. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την κουκούλα κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης.   

Υπενθύμιση φίλτρου

Ένδειξη φίλτρου
Ειδοποιεί όταν υπάρχει ανάγκη συντήρησης του φίλτρου ή των φίλτρων. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη για να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία της ένδειξης στο μοντέλο σας.

Μάθετε πώς να καθαρίζετε τα φίλτρα.
Καταχώριση προϊόντων
Καταχώριση προϊόντων

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .