Φροντίζοντας το κλιματιστικό Chillflex Pro

Τελευταία ενημέρωση 30/11/2023 8:44 πμ

Θέμα

  • Συντήρηση του κλιματιστικού σας ChillFlex
  • Πώς να καθαρίσετε τα φίλτρα στο κλιματιστικό ChillFlex σας
  • Πώς να αδειάσετε το κλιματιστικό ChillFlex

Σε σχέση με

  • Κλιματιστικά ChillFlex

Επίλυση

Υπάρχουν μερικά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να ελέγξετε κατά τη χρήση του κλιματιστικού σας AEG.

Το πρώτο εξαρτάται από τον τρόπο αποστράγγισης της συσκευής. η συσκευή θα συλλέξει νερό κατά τη χρήση και αυτό πρέπει να αποστραγγιστεί από το μηχάνημα. Εάν χρησιμοποιείτε λειτουργία θέρμανσης στη συσκευή σας (σημείωση: μόνο ορισμένα μοντέλα διαθέτουν λειτουργία θέρμανσης) θα υπάρχει περισσότερη συλλογή νερού.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν τρεις διαφορετικές πρίζες όπου μπορεί να αποστραγγιστεί η συσκευή.

Η επάνω έξοδος της συσκευής έχει σχεδιαστεί για να αποστραγγίζει συνεχώς τη συσκευή μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα κήπου. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί κατά την αποστράγγιση από τοίχο ή παρόμοιο.

Η δεύτερη τρύπα είναι κάτω, ακριβώς από κάτω όπου ο εξαερισμός εφαρμόζει ξανά για συνεχή αποστράγγιση. Χρησιμοποιείται με τον διαφανή σωλήνα που συνοδεύει τη συσκευή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστράγγιση σε δοχείο.

Η τελική πρίζα είναι αυτή που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής κοντά στο σημείο που εισέρχεται το καλώδιο τροφοδοσίας στη συσκευή. Αυτό ισχύει για όταν δεν αποστραγγίζετε συνεχώς τη συσκευή. Όταν το P1 εμφανίζεται στην οθόνη του κλιματιστικού, από αυτό θα πρέπει να αποστραγγιστεί η συσκευή. Απλώς τοποθετήστε ένα δίσκο κάτω από την έξοδο και ξεβιδώστε το κάλυμμα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για θέρμανση, αυτό θα είναι πιο τακτικό.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να συντηρηθεί είναι τα φίλτρα στη συσκευή. Υπάρχουν δύο ξεχωριστά φίλτρα αέρα στη συσκευή. Η συσκευή θα σας ειδοποιήσει όταν τα φίλτρα χρειάζονται προσοχή με τη λυχνία φίλτρου στον πίνακα ελέγχου.

Ένα από τα φίλτρα βρίσκεται πίσω από αυτήν την πλαστική γρίλια. Απλώς τραβήξτε τη σχάρα χρησιμοποιώντας τη λαβή στο πλάι και θα ανοίξει προς τα κάτω.


Μόλις ανοίξετε, θα δείτε το φίλτρο με μαύρο πλαίσιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να το βγάλετε και να το πλύνετε με νερό και μετά βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει καλά πριν το επιστρέψετε στη συσκευή.Το άλλο φίλτρο αέρα στη συσκευή βρίσκεται πίσω από τη γρίλια στο κάτω μέρος της συσκευής. Διαθέτει μία μόνο βίδα με κεφαλή Phillips που τη διατηρεί στη θέση της, η οποία πρέπει να ξεβιδωθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στο φίλτρο. Όταν ανοίξει υπάρχει ένα άλλο φίλτρο παρόμοιο με το παραπάνω που πρέπει να καθαριστεί με νερό και να αφεθεί να στεγνώσει καλά.

Εκπαιδευτικά βίντεο

Βίντεο συντήρησης που εξηγεί πώς να φροντίζετε το φορητό κλιματιστικό

Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το φορητό κλιματιστικό


Αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν στη γενική συντήρηση της μονάδας του κλιματιστικού σας. Εάν έχετε προβλήματα ή σφάλματα με τη συσκευή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω υποστήριξη.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .