Τα καλύτερα προϊόντα μας κερδίζουν βραβεία κύρους rds

Σχεδιάζουμε όλα τα προϊόντα μας όχι μόνο για να δείχνουν όμορφα στο σπίτι σας αλλά και για να είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση. Και όχι μόνο. Τα προϊόντα μας κερδίζουν συχνά βραβεία για το μοντέρνο σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα βραβεία που έχουμε κερδίσει σε όλες τις σειρές προϊόντων μας. 

Επαγωγικές εστίες MaxiSense®

Οι εστίες MaxiSense® προσφέρουν όλα τα οφέλη της επαγωγικής τεχνολογίας και του διαδραστικού χειρισμού. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τις ιδιαίτερες, καθαρές σκανδιναβικές γραμμές a more Scandinavian feel in its sleek shape and glass on two sides of the hob.

ProFresh Plus ψυγειοκαταψύκτης

Η RedD βράβευσε τον ProFresh με το εξαιρετικό βραβείο σχεδίασης, ως τον πρώτο ψυγειοκαταψύκτη με προσαρμόσιμο σύστημα αποθήκευσης. Όποια και αν είναι η λίστα αγορών σας, το σύστημα CustomFlexσας επιτρέπει να αποθηκεύεται τα τρόφιμα όπως ακριβώς θέλετε. 

ProClean πλυντήρια πιάτων

Ταπλυντήρια πιάτων ProClean συνδυάζουν βραβευμένο σχεδιασμό με τεχνολογία αιχμής. Ο αθόρυβος κύκλος πλύσης και η προστασία των γυαλικών έχει αναγνωριστεί με το βραβείο σχεδιασμού RedDot.