ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1.       Mε την αγορά πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου AEG δίδεται δώρο από το κατάστημα αγοράς , σετ Ariel& Lenor σε μορφή μπουκαλιών που ισοδυναμούν με τουλάχιστον 50 ή 100 πλύσεις, ανάλογα με το  μοντέλο που αγοράσθηκε.  Πλήρης λίστα των μοντέλων που περιλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια είναι διαθέσιμη παρακάτω.

2.       Κάθε σετ 50 πλύσεων περιλαμβάνει: 2 τεμάχια Ariel HDL 28ct και 2 τεμάχια Lenor Lenor FE 26w. Κάθε σετ 100 πλύσεων περιλαμβάνει: 4 τεμάχια Ariel HDL 28ct και 4 τεμάχια Lenor FE 26w. Ο αριθμός πλύσεων με βάση προτεινόμενης δοσολογίας για κανονικές συνθήκες πλύσης

3.       Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών οι οποίοι έχουν αγοράσει ένα από τα μοντέλα που παίρνουν μέρους στην προωθητική ενέργεια από την 7η Οκτωβρίου 2019 έως 31 Μαρτίου 2020 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, όποιο από τα δυο επέλθει πρώτο.

4.       Τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων & πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της AEG είναι τα εξής:

 

5.       Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.

6.      H AEG δε μπορεί να αποδεχθεί αιτήματα για μοντέλα που δεν υποδεικνύονται παραπάνω, ακόμα και αν κοινοποιείται διαφορετικά μέσα στο κατάστημα (offκαι online) και δεν μπορεί να ευθύνεται για λανθασμένη επικοινωνία.

7.       Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, δεν δύνανται να εξαργυρωθούν σε χρήμα ούτε να ανταλλαχθούν με άλλα.