Λεπτομέρειες προϊόντος

Το 8000 AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Ελέγχει την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου, διασφαλίζοντας ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Το AbsoluteCare® αποκαθιστά το αδιάβροχο των μπουφάν και έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

Οφέλη

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR838P4G

AbsoluteCare®. Εγγυημένα χωρίς συρρίκνωση*

Το AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας, με ακριβείς κινήσεις και θερμοκρασίες κάδου, για να στεγνώνει με ασφάλεια τα ρούχα, ακόμα και τα ευαίσθητα. Διασφαλίζει ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και ότι τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

*Συγκριτικά με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR838P4G

MixDry. Χωρίς διαχωρισμό. Χωρίς προσπάθεια. Στεγνώστε βαμβακερά και συνθετικά

Το MixDry στεγνώνει αβίαστα, σχολαστικά και ομοιόμορφα συνθετικά και βαμβακερά χωρίς υπερβολικά πολύ ή λίγο στέγνωμα. Δεν χρειάζεται να τα διαχωρίζετε. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξασφαλίζει ότι τα ρούχα υποβάλλονται σε ακριβή ποσότητα θερμότητας, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή.

*Δοκιμάστηκε με ανάμικτα βαμβακερά και συνθετικά ρούχα έως 5 κιλά.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR838P4G

PreciseDry. Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια. Προστατεύει τα ρούχα σας

Οι αισθητήρες υγρασίας PreciseDry βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Προσαρμόζουν χρόνο και χρήση ενέργειας, ανάλογα με το φορτίο. Παρέχοντας τη σωστή φροντίδα σε κάθε ποσότητα ρούχων που στεγνώνετε, ώστε τα ρούχα σας να έχουν την καλύτερη εμφάνιση και αίσθηση για περισσότερο χρόνο.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR838P4G

Το SensiDry στεγνώνει ομοιόμορφα τα ρούχα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες

Το SensiDry® χρησιμοποιεί αισθητήρες ακριβείας, για να εξασφαλίσει ότι τα ρούχα στεγνώνουν ομοιόμορφα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Εκθέτει τα ρούχα στην απαραίτητη και μόνο ποσότητα θερμότητας, για απαλό στέγνωμα που βοηθά τα ρούχα να διαρκέσουν περισσότερο.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο