Λεπτομέρειες προϊόντος

Εξασφαλίστε αυτή την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου. Το Άρωμα ατμού κάνει τα ρούχα να έχουν εκπληκτική όψη, αίσθηση και άρωμα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εξοικονόμησης χρόνου.

Οφέλη

Άρωμα ατμού. Ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα χωρίς να πλυθούν

Το Άρωμα ατμού συνδυάζει τη φρεσκάδα του κίτρου με απαλούς τόνους λουλουδιών, αφήνοντας στα ρούχα σας άρωμα φρεσκάδας και αίσθηση καθαριότητας.

Άρωμα ατμού. Φρέσκα ρούχα με 96% λιγότερο νερό*

Το Άρωμα ατμού χρησιμοποιεί 96% λιγότερο νερό. Είναι θετικό για το περιβάλλον και κάνει τα ρούχα να δείχνουν και να έχουν την αίσθηση του καινούριου για περισσότερο, χρησιμοποιώντας τον ατμό, αντί για πλήρεις κύκλους πλύσης.

*Χρησιμοποιείτε ατμό για να φρεσκάρετε τα ρούχα και να εξοικονομήσετε περισσότερα από 40 l νερού ανά κύκλο, δοκιμάστηκε σε ευαίσθητα ρούχα 1 kg σε σύγκριση με το πρόγραμμα για τα Ευαίσθητα.

Φρέσκα ρούχα, γρήγορα. Με Άρωμα ατμού

Λάβετε φρέσκα ρούχα στη στιγμή. Χρησιμοποιείτε το καπάκι του μπουκαλιού Άρωμα ατμού για να προσθέσετε έως 20 ml στη θήκη του μαλακτικού. Είναι εύκολο να έχετε ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα. Αναζητήστε το εικονίδιο με το λουλούδι στον πίνακα ελέγχου της συσκευής σας.

Άρωμα ατμού. Με πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Το Άρωμα ατμού διατίθεται σε ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία PET. Λοιπόν, πλέον είναι εξίσου εύκολο να διατηρείτε τα ρούχα σας με αίσθηση φρεσκάδας και είναι και καλύτερο για το περιβάλλον.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels